Back to Question Center
0

Betyr google å vurdere sprettfrekvensen, hvis brukeren høyreklikker åpne i en ny kategori og fortsetter på google og klikker på en eller annen lenke? - Semalt

1 answers:

Vurderer google avvisningshastighet, hvis brukeren høyreklikker, åpnes i en ny kategori og fortsetter på google og klikker på noen flere linker?

Er dette riktig?

Etter min mening er arbeidet for avvisningshastighet å avgjøre om en bruker har funnet relevant for det han søker på en enkel organisert måte Source - rivelatore gas beghelli prezzo.

February 9, 2018

Hvis Google holder øye med brukerens besøk, vil de trolig vurdere å komme tilbake til søkeresultatene i en ny fane som hopper tilbake for å finne en annen relativ lenke i søkeresultatene. Dette er fordi det er ekte ikke noe konsept om nye vinduer eller faner til nettstedet. Bare besøk. I tillegg er det ingen måte for dem å vite at du holdt den forrige nettsiden åpen i en ny kategori eller et vindu.

Så ved å komme tilbake til søkeresultatene i en ny kategori eller et vindu, bør det se ut som en "sprette" til Google.

Forveksle ikke "avvisningshastighet" med "tid på stedet" eller "gå tilbake til Google-tid". Dette er tre forskjellige beregninger som har forskjellige betydninger.

Bounce rate er andelen av besøkende som bare lastet inn en side på et nettsted de besøker uten hensyn til lengden på besøketidspunktet. Mange nettsteder har en høy avvisningshastighet på grunn av deres natur (nyheter aggregering, app hosting, selv Q & A som her), men dette reflekterer ikke på deres kvalitet. Noen nettsteder, som e-handelsnettsteder, vil ha lavere returfrekvenser fordi de trenger å engasjere besøkende over hele nettstedet.

Tid på nettsted er hvor lenge brukeren opprettholder en åpen økt med nettstedet. De kan slå så mange eller så få sider som de vil. Det som betyr noe er hvor lenge de er på nettstedet. Igjen vil forskjellige typer nettsteder vise forskjellige statistiske mønstre.

Tilbake til Google-tid er måling Google bruker for å bestemme hvor lang tid det tok for en bruker å returnere til Google etter en klikk-gjennom. De samler disse dataene og tegner statistisk analyse fra den. Bevegelser som å åpne et annet vindu / fane, blir trolig tapt som statistiske avvikere.