Back to Question Center
0

9 Essentials From Semalt Om Din SEO En Boost Te Geven

1 answers:
dokument

Internett er alltid til stede, selv om de fleste mennesker surfer, har deres valg begrenset til den første siden med resultater som vises på Google (eller andre søkemotorer). Hvis dette er tilfelle, må din bedrift være involvert i en rask SEO-kampanje med betaling per klikk-annonse. Hvis SEO er godt gjort, er du garantert en god rangering - ray ban round masculino.

Michael Brown, kundesuksesseleder van Semalt , utvikler tips for å hjelpe deg med SEO-strategien.

 1. Pass på at din nettside er mobil

Antall personer som bruker mobilenheter til å søke etter reisemål og andre oppgaver øker. Dette innebærer at din nettside på alle enheter må navigere - enten det er en bærbar datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett. Hold deg oppdatert av Googles mobilrangeringsfaktorer.

 • bruk et responsivt webdesign
 • redusere hastigheten på siden
 • unngå små kontaktelementer
 • bruk ingen tekstfiler
 • stopp flash animasjon
 • Det ville ikke være unødvendige og intrusive interstitialer

 1. Vær kreativ møtt trefwoorden

La oss gjenta dette eksemplet: noen vil til Paris. Når begynner deres reise? Er det når de går i Paris? Nå, naturligvis ikke. Er det når de er på fly fra flyet? Også hva er det med å kjøre fra en taxi til flyplassen? Dicht maar niet dicht genoeg. Hun reis begynner straks, de forstår ideen. For å få det til gode, pass på at du bruker de beste søkeordene. For eksempel, lange staart nøkkelord som "book a hotel in london" eller "fly fra paris til london" bør gjøre. for høy rangering, bruk spesifikke og service nøkkelord.

 1. Sosial media bruker

Sosialmedier spiller en nøkkelrolle i oppsettet av mennesker for å benytte seg av dine tjenester. Tro det eller ikke, det er en god synergie mellom visuelle medier og sosiale nettverk. Profiterer dette. Post HD, dwingende foto på din sosiale medier side.

 1. Start en blogg

Du må ha din egen blogg for å få link til din nettside. Lag vers, forståelig innhold sammen med lager bilder. Skriv noe som alle kan være av interesse.

 1. Link møtende nettsteder / blogger

Hvis din bedrift gjør melding i de kjente og autoritative ressursene, så gjør du gode saker.

 1. Sørg for at ditt nettsted er lett å navigere

Hvis du har mange sider, kontroller at de er enkle å navigere. Eksperter anbefaler at det ikke er 2 sider mer enn tre klikk skal være. Faktisk vil det være en god idé å ta opp seksjoner og underavsnitt av innholdet.

 1. Vær visuelt

Mooie fotoer skal ikke bare for sosiale medier bli reservert. Din nettside må være visuelt attraktiv. Bilder og videoer gir et bedre inntrykk i sammenligning med bare tekst.

 1. Fyll en skjema markup for din nettside i

Den skjema markup er den kuleste funksjonen som noen gang har skjedd på Google. Heldigvis fungerer det bare for nettsteder som er angitt på den første siden av et søkeresultat. Pakke deg skjemaoppslag med anmeldelser, 5-stjerners rangeringer og bilder. Det virker magisk.

 1. Spion på dine konkurrenter

Still et lag på for å vurdere. Prøv deres nettsteder å analysere ved hjelp av verktøy som Web CEO for å analysere deres strategier. Prøv å finne ut:

 • hvordan de rang for de søkeordene du kan bruke
 • nøkkel domene dør de tilbake til
 • alle sine aktiviteter på sosiale medier

November 26, 2017