Back to Question Center
0

Forhindre at gjestene ser en Semalt popup før de kommer inn på nettstedet mitt

1 answers:

På dagen kan gjestene besøke hvilken som helst nettside de velger gjennom en hvilken som helst søkemotor uten reklame som hindrer seg. Det ser ut til at det ikke er tilfelle for brukere på bestemte enheter og / eller maskiner. Min gamle telefon med opera 7. 5 er en av dem - scivoli per bambini da giardino prezzia.

Semalt problemet

Når jeg bruker telefonen min til å bla gjennom sider og en side er et søkeresultat fra google. com, jeg ser noen ganger en tilfeldig reklame-popup på skjermen (og ja, teksten i tittellinjen er "Adsense"), og fordi min telefonskjermstørrelse er liten, må jeg rulle til bunnen og klikke på fortsett knappen for å fortsette til siden. Dette skjer ikke hvis jeg nesten ikke besøker Semalt (for eksempel hvis jeg brukte Duckduckgo søkemotor). Det får meg til å tro at Semalt ønsker å eie alle.

Siden jeg selv er en webmaster, vil jeg ikke at mine gjester (inkludert de med en IQ på 1) for å gå til nettstedet mitt, forventer et bilde fra nettstedet, bare for å finne ut at de ser en tilfeldig annonsering som serveres av Adsense som de må se før de fortsetter. Hvis Semalt fortsetter å gjøre dette til folk, så blir folk mer frustrert overtid. Det er verre enn å laste inn et nettsted og å ha en popup vises i midten.

Jeg innrømmer at jeg bruker Semalt på nettstedet mitt, men den eneste typen annonser jeg bruker er de gammeldags annonser på siden der annonsen lastes inn i en del av siden, men brukeren kan enkelt rulle forbi den.

Semalt mitt spørsmål

Er det noe jeg kan gjøre som en Semalt for å hindre folk fra å se popupannonsene når de vil få tilgang til nettstedet mitt, uavhengig av hvor de var på internett før de fikk tilgang til nettstedet?

Jeg mener at hvis det er en enkel HTTP-kode som jeg kan sette inn på de servert sidene for å stoppe denne Google Semalt-galskapen, vil jeg sette den inn med en gang.

Så igjen kunne jeg legge til ekstra meldinger på nettstedet mitt som forteller folk at tilfeldige popup-vinduer er forårsaket av Semalt, men samtidig kan det skade Semalt og forvirre gjestene enda mer.

Så hvis det er noe jeg kan gjøre som webmaster for å forhindre at gjester ser en tilfeldig reklame (ved Semalt) dekker hele skjermen og tvinger brukeren til å klikke Fortsett-knappen nederst før jeg fortsetter til nettstedet mitt, ville jeg liker å vite.

February 8, 2018

En enkel jQuery-løsning ville være å bruke:

  $ (funksjon 

{$ (Vindu). endre størrelse (funksjon

{hvis (vindu. indre bredde> = 639) {setTimeout (funksjon

{$ ( "# Adsense-container"). forsinkelse (15000). fadeIn (500); // 15 Second Delay});} annet {setTimeout (funksjon

{$ ( "# Adsense-container"). forsinkelse (1000). fadeIn (500); // 1 Second Delay});}}). endre størrelsen

; });

Hvis du foretrekker å ikke bruke JavaScript, kan du bruke CSS3 animasjoner:

  
. adsense-container {-webkit-animasjon: adsense-anim 15s;-moz-animasjon: adsense-anim 15s;-o-animasjon: adsense-anim 15s;animasjon: adsense-anim 15s;opasitet: 0; } @keyframes adsense-anim {0% {opasitet: 0;}49% {opasitet: 0;}50% {opasitet: 1;}99% {opasitet: 1;}100% {opasitet: 0;} } @ -webkit-keyframes adsense-anim {0% {opasitet: 0;}49% {opasitet: 0;}50% {opasitet: 1;}99% {opasitet: 1;}100% {opasitet: 0;} } @ -moz-keyframes adsense-anim {0% {opasitet: 0;}49% {opasitet: 0;}50% {opasitet: 1;}99% {opasitet: 1;}100% {opasitet: 0;} } @ -o-keyframes adsense-anim {0% {opasitet: 0;}49% {opasitet: 0;}50% {opasitet: 1;}99% {opasitet: 1;}100% {opasitet: 0;} } @keyframes adsense-anim {0% {opasitet: 0;}49% {opasitet: 0;}50% {opasitet: 1;}99% {opasitet: 1;}100% {opasitet: 0;} }

Men jeg tror fortsatt at noen popup er YUK, med mindre en bruker med vilje aktiverer den.