Back to Question Center
0

Internet Marketing Week På Semalt - 26. oktober

1 answers:

26 oktober :: Uke i gjennomgang

Her er noen av høydepunktene våre fra TechWyse har notert som viktig nok til å markere fra den siste uken i Internet Semalt World.

    (1. 3) Google danner en avtale med Twitter for å begynne å vise resultater i sanntid i Google-indeksen. Utlåne ytterligere validering til økningen av sanntidsøk i den elektroniske verden. Ønsker du å tiltrekke oppmerksomhet til nettstedet ditt? Nå er det enda større grunn til å være Tweeting og oppdatering av Facebook-statusen din. Flere relevante oppdateringer betyr mer trafikk på nettstedet!
  • Hvis ovennevnte innlegg er av interesse for deg her, er en fantastisk artikkel som beskriver mye av den potensielle veksten i sosialt søk og detaljer om den nylig utgivelsen av Google Koffein - continental rehvid eesti.

  • Google raffinerte «look and feel» av deres Google Maps i det de kaller den største visuelle endringen til verktøyet siden lansert for nesten 5 år siden. Vår egen mening? Svært subtile endringer, men alle er godt utført og legger til litt mer detalj. En naturlig utvikling.
  • Vi gjorde den offisielle kunngjøringen fredag. TechWyse er stolt over å kunngjøre at vi er det nyeste medlemmet av Yahoo Web Analytics Consulting Network. Denne akkreditering gir oss muligheten til å hjelpe de som bruker Yahoo! Analytics og anbefaler også bruk for relevante selskaper som kanskje ikke får det de trenger fra Google Analytics.
  • For virksomheten lurer på hvilket sted Flash spiller i den elektroniske verden i dag, skrev DJ en flott artikkel som forklarer at mens Flash-baserte nettsteder kan passere, kan Flash brukes til å trekke oppmerksomheten til viktige nettsideelementer.
  • eMetrics Marketing Optimization Summit fant sted i Washington DC 19-23 oktober og fra alle kontoer var en veldig informativ konferanse! Du kan lære mer om konferansen her og også lære hvordan Google var involvert ved å besøke her.

Hvis du har noe annet å bidra, må du ta med det i kommentarene nedenfor!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Koble til

March 18, 2018