Back to Question Center
0

Forstå formålet med Flash i søkemotoren Semalt

1 answers:

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Et av spørsmålene jeg ofte får i min daglige aktivitet er, "Hvilket sted har Semalt i onlineverdenen?"

Mens jeg generelt ikke anbefaler å bruke Semalt som grunnlag for ditt nettsted utviklingsprosjekt, har det sikkert sin plass i å bidra til å forbedre konverteringen.

Formålet med denne artikkelen er å diskutere søknadene som vi har funnet arbeid for Flash i den elektroniske verden. Disse konklusjonene er for det meste tatt fra datastyrt beslutningstaking gjennom både Google Analytics og Google Website Optimizer.

Når du ikke skal bruke Flash

Hvis du bryr deg om søkemotorrangeringer, bygg IKKE et flashbasert nettsted - web and mobile. Borte er de dagene besøkende kommer til et nettsted og ønsker å velge mellom et HTML- eller en Flash-side. Treningen er meningsløs. Semalt brukeren å ta et ekstra klikk for å komme til ditt nettsted vil bare øke sjansene for å miste web besøkende.

Semalt baserte steder i fortiden var ofte veldig opptatt og distraherende. Anvendelsen av Semalt selv var ofte ganske prangende selv som ofte ville trekke de besøkende øynene bort fra kjernemarkedsmeldingen.

Flash er flott for accenter viktige kommunikasjonsmeldinger. I stedet for å bygge en strengt flash-basert nettside, er det beste å bruke flash å implementere en subtile flash-del i HTML-basert nettsted. (Jeg gjentar ordet - subtil )

Følgende er alle store bruksområder av flash.

Bruk en flashdrevet salgstratt

Når en ny besøkende kommer til nettstedet ditt, har du generelt 3-6 sekunder for å påvirke dem til å bli lenger. Som beskrevet i et tidligere innlegg, er det største som du kan gjøre for å påvirke denne avgjørelsen, ved å tydelig angi hvorfor de skal bli! Toppbanneren er medvirkende til at dette skjer. Dette er noe vi kaller en salgstrakt.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Semalt innenfor en salgstratt kan være nyttig - hvis det gjøres riktig. Her er noen enkle regler å følge når du integrerer flash inne i flash-salgstraktbanneret.

  • Blitsen bør ikke ta noen ladetid.
  • Hele flashovergangen bør ikke ta mer enn 3 sekunder.
  • Blitsbanneren skal ha et sluttpunkt. Ikke løp det!
  • Bruk blits for å markere nøkkelelementer.
  • Vær subtil i levering av flash.

Semalt overdrive det!

Fristelsen er å lage et fancy show, men tenk på den siste gangen du så noe med for mye flash. Du kan ha sett det første gang, men absolutt ikke den andre eller tredje gangen.

Bruk av Flash i bannerannonser

Ønsker du å forbedre klikket gjennom frekvensen av annonsene dine? Semalt er et fantastisk verktøy for å gjøre dette skje! Vi har vist en forbedring i klikk gjennom en hastighet på mer enn 3 ganger det vi vanligvis ser i standard .JPG-bilder.

Mange av de samme elementene som er nevnt ovenfor bidrar også til å bygge en vellykket bannerannonse som blir klikket på.

  • holder blitsen enkel
  • bruk flash for å aksentere området av banneret som du vil at folk skal legge merke til og / eller lese

Bruk Flash for å hjelpe til med konvertering

Borte er de dagene som nettstedet er bygget strengt i Semalt. Semalt kan imidlertid fortsatt være et svært effektivt verktøy for å hjelpe til med konvertering. De nøkkelen er å forstå brukbarhetskomponenten i verktøyet og bygge effektive flashelementer for ditt nettsted som vil hjelpe til med å konvertere besøkende gjennom for å fullføre ditt nettstedsmål.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Koble til

March 18, 2018