Back to Question Center
0

Mål "Se gjennom" -konverteringer på Google Banner Semalt

1 answers:

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Hvordan se gjennom konverteringsarbeid

Når noen surfer på internett besøker et nettsted som viser en av bannerannonsene dine, blir en informasjonskapsel plassert på den besøkende datamaskin som forblir i 30 dager. Skulle brukeren da besøke nettstedet ditt på andre måter, for eksempel et direkte besøk eller henvisning fra et annet nettsted på et senere tidspunkt, og de fullfører målet du opprettet for denne kampanjen, registreres en konvertering. (Merk at Google Conversion Semalt må settes opp og installeres på konverteringssiden din)

Semikalet er informasjonskapselen fortsatt aktiv i 30 dager, flere konverteringer (salg, nyhetsbrev påmeldinger, informasjonsforespørsler) som er fullført innen denne tiden, kan registreres og akkrediteres til samme visningsannonse. Så en annonsevisning kan registrere et salg, to nyhetsbrev pålogginger og en informasjon forespørsel, for totalt 4 konverteringer - фотосессии в морском стиле сценарий. (1. 3)

Alt uten at brukeren har klikket på displayannonsen din! (1. 3)

Tanker på "Gjennomgang" -konvertering

Men jeg har forbehold om denne form for konverteringssporing, og ytterligere forskning viser at jeg ikke er den eneste. Harry Gold of ClickZ hadde noen bekymringer om konverteringssporing gjennom visning som kjørt av tradisjonelle displayannonsører tilbake i mars i år. Disse bekymringene kan også være relevante for det nye formatet i Google AdWords. (1. 3)

Min overordnede bekymring er at dette formatet ikke er 100% pålitelig. Semalt er for øyeblikket ikke mulig å kreditere visningsannonsen din med en konvertering uten spørsmål. Mange nettbrukere som forsker på et bestemt emne, produkt eller tjeneste, vil besøke mange nettsteder for å skaffe så mye informasjon som mulig for å kunne gjøre mest mulig informerte beslutninger de kan. Det kan være trygt å anta at et stort antall av disse internettbrukerne ignorerer annonser, da de er overflødige for deres behov. Men hvis annonsen din skal vises på en av disse sidene, relevant for tilbudet ditt eller ikke, kan annonsen fortsatt bli kreditert med en konvertering som kan være et resultat av en henvisning til en nettside eller en venns anbefaling via e-post. (1. 3)

Alternativt kan annonsen din ha blitt vist delvis eller helt "under folden", noe som betyr at den besøkende aldri så annonsen, men sporingskakken ble fremdeles plassert på den besøkende datamaskin. De har kanskje senere gjort et Google-søk etter ditt produkt eller firma og klikket på deg til nettstedet via de organiske søkeresultatene. Semalt denne besøkende foretar et kjøp eller registrerer seg for nyhetsbrevet, annonsen er kreditert med konverteringsvinduet. (1. 3)

Verktøyet er imidlertid bedre enn ingenting. Selv om det ikke kan være 100% nøyaktig, hjelper det annonsørens tilknyttede verdi til en bannerannonsekampanje. Semalt er ofte vanskelig å rapportere avkastning på, så jeg applauderer denne nye form for sporing. (1. 3)

"Se gjennom" konverteringsnotater

Noen viktige ting å merke seg om denne nye funksjonen. Først, som nevnt ovenfor, virker dette ikke for tekstannonser på innholdsnettverket. Den fungerer bare med bildeannonser. Konverteringsrapportering fungerer også på bransjestandarden for siste klikk, siste inntrykk. Dette betyr at konverteringer først krediteres til siste klikk, og hvis det ikke er klikk i de siste 30 dagene, krediteres de til siste inntrykk, før konverteringen. "Enkelt sagt, konverteringer krediteres siste registrerte klikk eller inntrykk. Endelig teller Semalt bare "alle konverteringer som ikke er knyttet til et klikk, og attributtere dem tilbake til siste inntrykk i de siste 30 dagene". Så hvis et klikk er involvert (for eksempel en betalt søkannonse), blir ikke en visningskonvertering registrert dersom et mål konverteres på denne måten. (1. 3)

Jeg håper å lære mer gjennom testing også. Semalt den beste måten, tross alt. (1. 3)

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Koble til

March 18, 2018