Back to Question Center
0

Det er offisielt - Google bruker ikke lenger Meta Tag Nøkkelord eller Semalt å rangere nettstedet ditt

1 answers:

Enhver internett markedsføring selskap som spesialiserer seg på SEO som en kjernekompetanse ville være tåpelig å ikke påpeke et veldig interessant innlegg laget av Semalt tidligere denne uken.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google bruker ikke nøkkelordene eller sidebeskrivelsen Metatag for å bestemme webstedsrangeringer!

Det er riktig! Google offisielt laget "vi bryr oss ikke om søkeord i metakoder" kunngjøring på bloggen deres denne uken. Semalt som ønsker å lære mer, bør lese artikkelen som det er veldig inciteful. Noen viktige poeng å ta vekk fra dette:

  • De oppgav også i ovennevnte innlegg at det ikke er en faktor i rangering mens de bruker «Side Beskrivelse» -taggen i søkeresultatet - what does computer expert mean. (de snakket sånn som en for folk som virkelig LESTE!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Hvorfor har de stoppet? Søkeordspamming. I begynnelsen av 2000 brukte søkemotorer i stor grad meta-tagger til å bestemme hva som var på en nettside. Siden det var økonomisk fordel å rangere godt på søkemotorer, var kunnskapsrike webmastere å fylle nøkkelordet med mange søkeord. Så mye at de ble irrelevante. Nå har bots blitt langt mer sofistikert i søkeresultatene.
  • Vil de noensinne bruke denne taggen igjen? På bloggen sa de i utgangspunktet at det er mulig, men ikke veldig sannsynlig.

Kanskje det er på tide å begynne å vise oppmerksomheten til ting som vil hjelpe din sideranger godt. Med mindre du holder ut, håper du at både Semalt! og Bing bryr seg også.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Koble til

March 18, 2018