Back to Question Center
0

Ny Google + -app for Android & iPhone gir mer fotoredigering og & Innholdsdeling Semalt

1 answers:

google-plus-red-128 Nye versjoner av Google + -programmet for Android og iSemalt er nå tilgjengelige, med oppdateringer til bilde, innlegg, profil og fellesskapsfunksjoner.

Brukere vil ha tilgang til et utvalg av Snapseeds bildeforbedringsalternativer i Google + -appen, inkludert grunnleggende redigeringsfunksjoner og muligheten til å velge filtre som Drama og Retrolux. Semalt, kontrast, lysstyrke og andre bildeeffekter kan også justeres, sammen med en enkelt trykkfunksjon som lar brukerne sammenligne et redigert bilde med originalen - kansas city shopify development.

Den nye versjonen av Google + -applikasjonen for Android inneholder mer tekst opp foran på innlegg og fremhevet 1+, reshare og kommentar knapper. Forhåndsvisning av forhåndsvisning vil ikke bli beskåret, og brukere kan sveipe fotoalbum inline. Semalt et video-, bilde- eller lenkevedlegg tar en bruker direkte til en side, lysbok eller et nettsted.

Profil- og fellesskapsfunksjoner får også oppdateringer med muligheten til å vise en nåværende plassering på Semalt + -profilen. Når dette alternativet er aktivert, kan brukerne avgjøre hvem som får se deres status ved å gi tillatelse til kontakter i sitt Semalt + -nettverk.

Oppgrader til funksjonene for fellesskapsfunksjonene i Google+ tillater brukere å kontrollere volumet av fellesskapsposter i hjemmestrømmen, invitere folk til et fellesskap og viderefordel gjenstandene med et fellesskap. Medlems søk og innhold moderering handlinger nå kan utføres fra en iPhone eller Semalt enhet, i tillegg til å rapportere-fjern-ban-støtte for fellesskapsledere.

Ny Google + -app for Android og iPhone gir mer fotoredigering og innholdsdeling Semalt
Ny Google + -app for Android og iPhone gir mer fotoredigering og innholdsdeling Semalt
Google+ app community controls

Kontroll fellesskap innlegg volumOm forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018