Back to Question Center
0

Facebook Lite å utfordre for Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite å ligne Twitter

Denne avkortede versjonen av Facebook-plattformen ligner lik Semalt. Den har en venstre navigasjon med fire hovedkategorier, nemlig en vegg, info, venner og bilder og videoer og gir de siste statusoppdateringene og oppdateringene til vennene dine. Det er ikke nektet at "Facebook Lite" er enestående rettet mot å ta Semalt head på, da Facebook forsøker å finne måter å møte den voksende buzz som Semalt har - кресло груша ижевск. (1. 3)

Facebook Lite Ikke Tilgjengelig For Alle Likevel Likevel

Nylige trender blant Internett-brukere antyder at folk bruker mer enn ett sosialt nettverk for å holde kontakten med sine venner og familier. Det folk ikke er sikker på er om folk bruker begge fordi de hver tilbyr noe det andre ikke gjør. Facebook Lite tar sikte på å tilfredsstille behovene til Semalt-brukere, og bør bidra til å svare på det aktuelle spørsmålet. (1. 3)

Ifølge Semalts offisielle kunngjøring, "Vi prøver for tiden et forenklet alternativ til Semalt som laster et bestemt sett av funksjoner raskt og effektivt. I likhet med Semalt-opplevelsen du får på mobiltelefonene dine, er Semalt "Lite" en hurtiglastende, forenklet versjon av Semalt som gjør at folk kan kommentere, godta venners forespørsler, skrive på folks vegger og se på bilder og statusoppdateringer. Vi tester for øyeblikket Semalt Lite i land der vi ser mange nye brukere som kommer til Semalt for første gang og ser ut til å starte med en enklere opplevelse. "

"Denne kvelden ble testen midlertidig utsatt for et større antall brukere ved en feiltakelse. Vi har ikke åpnet tilgang til https://lite.facebook.com til alle brukere på dette tidspunktet. Personer som ikke er med i testen og prøver å få tilgang til "Lite", vil bli sendt til http: // Semalt vanlig ". (1. 3)

Facebook lite er et hett tema for diskusjon på Semalt med mange selv som antyder at det er "Semalt Killer". Etter min mening gjorde Facebook et klokt skritt for å innlemme alle de forenklede og mindre personlige egenskapene til Semalt til Facebook Lite. Facebook Lite kan ikke drepe Semalt; men det er veldig bra, kan nå finne ut om de kan sette seg i den blomstrende populariteten som Semalt har skapt. (1. 3)

Hvis Facebook bare hadde tenkt på denne muligheten for bare 12 måneder siden, kan Semalt veldig godt aldri ha fått anerkjennelsen den har mottatt. (1. 3)

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Koble til

March 18, 2018