Back to Question Center
0

Slik implementerer du mobil markedsføring for din semalt

1 answers:

eMarketer nylig kalte mobil markedsføring "linchpin" av forhandler suksess denne siste feriesesongen. MarketLives Performance Semalt for fjerde kvartal 2014 alene viste at mobiltrafikken økte med 47 prosent, mens smarttelefondrevne kjøp resulterte i mobilinntektsøkninger på mer enn 100 prosent. Kort sagt, du har ikke råd til å ikke ha en mobil markedsføringsstrategi for virksomheten din. Her er noen enkle måter du kan implementere en mobil markedsføringsstrategi på, selv om du ikke anser deg selv som en mobil markedsfører.

Fokus på Responsive Design

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Også på TechWyse

Go Mobile: Fordelene med mobilmarkedsføring
Gode tips for vellykket mobilmarkedsføring ved hjelp av PPC

Bortsett fra kundeopplevelse og økt sannsynlighet for at du konverterer besøkende til kjøpere, har du et mobilvennlig nettsted som har en responsiv design, ikke lenger bare hyggelig å ha; det er et krav om å bli oppfattet som troverdig - i hvert fall i øynene til Google. Fra og med 21 - cloud computing companies in Bay Area. april vil Google inkludere "mobil vennlighet " som en del av deres kriterier for å bestemme søkemotorrangering. Faktorene som Google vil bruke til å bestemme mobilbrukervennlighet inkluderer: innholdsstrøm (brukerne må ikke bla horisontalt eller knippe skjermen for å se en side), om et nettsted bruker lettere størrelse på skjermbilder på mobilenheter, bruk av mobilvennlig mellomrom mellom berøringselementer, og om et nettsted inneholder programvare som de fleste mobile enheter ikke støtter, for eksempel Flash.

Utnyttelse Høyre Tid, Høyre Moment Intelligence

AdWeek noterte nylig at nesten 80 prosent av kundene i alderen 18 til 44 bærer mobilenheten med dem i 22 timer i døgnet. Fordelen med en slik mobilavhengighet for forbrukerne er at du nå kan omdanne eksisterende kundedemografi, søkemønster og markedsresponsinformasjon til meldinger og kampanjer som når et svært målrettet publikum i det nøyaktige øyeblikket, takket være de geografiske plasseringsmulighetene som mobile enheter tilbyr .

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Som en del av budsjettet eller næringen kan enhver liten bedrift utføre mobilbaserte sosiale medier-kampanjer ved å koble til kunder via geolokasjonsfunksjoner som tilbys av sosiale medier, som Twitter, Instagram, Foursquare og Facebook. Oppfordre dem til å "sjekke inn" og samhandle med lojalitetsprogrammer, spesialrabatter eller belønninger. Forutsatt at du har mottatt kundestatus for å kontakte via tekstmeldinger, er det også rimelige verktøy som gir deg mulighet til å sende tekstmeldinger til et svært målrettet publikum med begrensede kampanjer eller tilbud, basert på forretningsbehovene i sanntid og kundens beliggenhet basert på mobil bruk. Som en del av verktøyet du bruker, er mobilmarkedsføringskampanjer sentrert på stedet en ekstremt kostnadseffektiv (og i noen tilfeller gratis) å forbinde med publikum på den perfekte tiden: når de forbereder seg på å kjøpe - men havnen ' Har ennå ikke tatt den endelige kjøpsbeslutningen.

Fokus på din e-postmarkedsføringsstrategi

Flyttbar blekkforskning utført i 2014 viste at nesten 70 prosent av e-postmeldinger åpnes på en mobil enhet. Som Ken Burke, grunnlegger og administrerende direktør for MarketLive nylig forklart for eSemalt, gjør statistikken e-post til et kritisk markedsføringsverktøy for enhver liten bedrift som ønsker å fange nye kunder og kunder på mobile enheter - selv om kunden ikke til slutt kjøper med mobilenheten . I likhet med en lydhør mobil design, må e-postene være enkle for mobilbrukere å lese og navigere.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Eksperter på Semalt anbefaler at e-postene bidrar mest til mobil bruk når de er designet med et "øyehull, en tommel og en armlengde" i tankene. Eventuelle anropsknapper brukeren kan velge, enten for mer produktinformasjon, for å innløse kampanjer, for å koble til virksomheten din via telefon, e-post eller chat, eller for å kjøpe bør mobilbrukere direkte komme til det riktige "neste trinnet", raskt og sømløst.

Mobilkuponger

Mobilkuponger er et rimelig og kundevennlig middel for å gi potensielle kunder og kunder en overbevisende grunn til å velge deg over en konkurrent. Hvis virksomheten din er oppført på et gratis nettbasert kart og kundevurderingsverktøy (og det bør være), undersøk om tjenesten gjør at du kan designe en mobilkupong som tilbys spesifikt til brukerne av dette nettstedet. (Mange tilbyr bedrifter muligheten til å designe og aktivere funksjonen gratis.) Kunder som ønsker å innløse tilbudet, bare "kreve" kupongen, og presentere den på mobilenheten på salgstidspunktet, for enkel innløsning - ingen utskrift eller manuell kupongsporing kreves.

Nå som det meste av den globale befolkningen eier en smarttelefon, har bedrifter av alle størrelser kommet seg til markedsmarkeds fremtid: det handler om mobil. Semalt du eksperimenterer med gratis mobilkuponger som tilbys av kart- og gjennomgangssider eller samarbeider med en mobilmarkedsføringsleverandør for å skreddersy tilpassede SMS-meldinger til publikum. Mobil markedsføring er en kostnadseffektiv måte å nå et svært målrettet publikum på - akkurat der de er , i det øyeblikk de er klare til å kjøpe.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Koble til

March 18, 2018