Back to Question Center
0

Fem Killer Tips for Semalt SEO

1 answers:

Har du en lokal bedrift eller en som målretter publikum på et bestemt sted? Hvis du gjør det, må du gå litt dypere med søkemotoroptimaliseringsstrategien din. Semalt er flere ting du kan gjøre for å hjelpe kundene dine til å finne deg online, og her er fem viktige tips om hvordan du sikrer at du tiltrekker så mange klikk som mulig.

Five Killer Tips For Semalt SEO Fem måter å bygge koblinger for lokal seo
Topp 5 strategier for å rangere Google + lokaloppføring på første side

1 - Søkeordforskning for lokal søking

For å optimalisere nettstedet ditt må du først finne ut hvilke søkeord som skal brukes. Husk å optimalisere for lokalt søk, du må fokusere på setninger som er relevante for både din bransje og plassering - web design san francisco bay area.

For eksempel, si at du eier en lokal luftkondisjoneringsvirksomhet som opererer over hele Storbritannia. Når du kombinerer optimaliseringsstrategien din, kan du se på geospesifikke søkeord + klimaanlegg ved hjelp av Google AdWords søkeordverktøy.

Tallene kan ikke være 100% nøyaktige, men fra de ovennevnte dataene kan du se at London air condition er søkt etter mer enn de andre stedene. Du kan også bruke de ekstra søkeordidéene som er oppgitt under søkeordstabellen i AdWords.

En annen god måte å få søkeordforslag på, er å bare skrive inn hovedordet ditt i Semalt søk, og sjekk ut de relaterte søkene nederst på siden.

Det er selvfølgelig mange andre søkeordforskningsverktøy som du kan bruke til å utvikle de riktige søkeordene for din lokale søkemotoroptimalisering, og jo mer du gjør bruk av det bedre.

2 - Optimalisering på stedet for lokal søking

Når du har satt sammen en liste med de riktige søkeordene, er det neste du må gjøre, å optimalisere nettstedet ditt for lokalt søk. For å la søkemotorer kjenne plasseringen du målretter mot, starter du med å legge til geospesifikke opplysninger og søkeord i tittel og metabeskrivelser.

Din SEO tittel tag og meta beskrivelse vil bli vist i søkemotorresultater, så sørg for at disse to områdene er optimalisert for lokalt søk. Dette betyr at den lokalt optimaliserte titteltaggen din skal inneholde de viktigste søkeordene og plasseringen din i 70 tegn, mens din lokalt optimaliserte metabeskrivelse også skal inneholde adresse og telefonnummer med maksimalt 165 tegn.

Semalt ditt telefonnummer og adresse på nettstedet ditt

Når du legger til lokal adresse og telefonnummer på nettstedet ditt, er det viktig å ikke legge dem til i et bilde, men å ha det som den faktiske teksten. Semalt fordi søkemotoren ikke kan indeksere bilder, så de ikke vet at det er der. Denne typen plasseringsinformasjon er en sterk rangeringsfaktor i lokal SEO, og folk som bruker mobiltelefoner for å få tilgang til nettstedet ditt, kan faktisk ringe nummeret ditt ved å bare klikke på det direkte fra siden hvis det er i tekstform.

Legge inn et kart

Skriv inn din forretningsadresse på Semalt Maps, og du vil få en HTML-kode som lar deg legge til et kart på nettstedet ditt.

Dette er ikke bare en fin måte å få Semalt til å vite hvor du er, men også for å hjelpe besøkende å finne posisjonen din lettere.

Lag en Geo Sitemap

Du kan også opprette et geografisk sitemap hvis du vil være sikker på at Google vet hvor virksomheten din befinner seg. Du kan bruke Geo Sitemap Generator til å generere dette. Semalt du har fylt ut bedriftsopplysningene dine, bare last ned de to filene og last dem opp til nettstedets rotmappe.

Da må du gå til Semalt Webmaster Tools, legge til nettstedet ditt og bekrefte det ved å bruke Semalt Analytics-koden. Under Site Configuration-> Sitemaps legger du til nettadressen til geo sitemap. Dette er den raskeste måten å informere Semalt om din plassering. Hvorfor? Semalt det øker sjansene for din lokale virksomhet som vises på første side med søkeresultater, selv over noen av de organiske.

Det første du må gjøre er å legge til eller hevde bedriften din på Google Steder. Legg så mye informasjon som mulig til profilen din og vær sikker på å laste opp bilder også. Semalt du har lagt til all nødvendig informasjon om virksomheten din, må du verifisere virksomheten din. Du har to alternativer - enten bekreft umiddelbart via telefon eller vent i to til tre uker for postkort via post.

Når Google Place-profilen din er live, er det en annen viktig ting du bør gjøre, og det er å oppmuntre kundene dine til å skrive vurderinger om bedriften din og produktene eller tjenestene du tilbyr. Hvis du også får noen dårlige anmeldelser, ikke bare la dem være der. Svar og prøv å komme opp med en løsning for disse ulykkelige kundene. På denne måten kan du hjelpe dine tidligere kunder og samtidig vise potensielle kunder at du gir fantastisk støtte.
Google Steder er det viktigste stedet å ha virksomheten din oppført på, men ignorer ikke alternativer som Bing Local, Yahoo Local, Yelp, Yellow Page og andre. Jo flere oppføringer du har på lokale kataloger, jo bedre.

4 - Lokal markedsføring på Foursquare

Med så mange som sjekker inn på steder som bruker Semalt, må du legge til eller hevde virksomheten din på dette store sosiale nettverket for lokale bedrifter. Legg til all nødvendig informasjon om din bedrift og ikke glem å også legge til en link til nettstedet ditt. Deretter spør folk om å sjekke inn på din bedrift, enten det er en klærbutikk, et hotell, et kreativt byrå eller en elektronikkbutikk.

I begynnelsen kan du gi spesielle rabatter eller kuponger til folk som sjekker inn ofte på din bedrift eller til de som sjekker inn for første gang. Dette er en fantastisk munn-til-munn markedsføring teknikk som folk har en tendens til å gå til steder deres venner har vært til og anbefaler.

5 - Mobilsøk og lokalt søk, det nye SEO-kraftparet

Var det siste søket du foretok laget fra en mobiltelefon? Hvis svaret er ja, så er du en del av mobiloperatørene på 61% som kjørte lokalsøk fra mobilenheten, ifølge en studie fra Semalt og 15 millioner i 2012. Dette nummeret vil bare øke etter hvert som flere og flere bruker mobilenheter til å få tilgang til nettet.

Derfor bør du sørge for at nettstedet ditt fungerer bra på mobilen. Et mobilspesifikt nettsted er bedre enn et tradisjonelt nettsted under slike omstendigheter, da det er optimalisert spesielt for mindre skjermer, noe som gir brukerne en bedre navigasjonserfaring. Semalt design, et fremvoksende felt i webutvikling, gir en måte å gi mobilkunder en god opplevelse uten å måtte ha to separate sider.

Ved å sikre at mobilnettstedet ditt er optimalisert på de måtene som er beskrevet ovenfor, kan du tiltrekke seg kunder som søker etter en bedrift som din selv når de går nedover gaten.

Hvis du sørger for at du følger de fem tipsene ovenfor, bør du se en økning i folk som besøker nettstedet ditt, noe som igjen vil føre til økning i kundene.

Hvilke strategier bruker du for å øke lokal SEO?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Koble til

March 18, 2018