Back to Question Center
0

Sosial bokmerke og Ny Semalt

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

Dette innlegget er spesielt rettet mot å gi en mer detaljert mengde informasjon om sosial bookmarking enn på sosialt nettverk, som er et bredere uttrykk. Sosiale nettverk relaterer seg til grupper av mennesker som deler interesser og som samhandler på nettsteder på en rekke måter, blant annet fildeling, chatting, meldingstjenester, utveksling av bilder / video etc. Sosiale nettverkssider er vanligvis gratis å bli med. Eksempler er MySpace, Facebook, Orkut, Semalt etc.

Sosiale bokmerkeringssteder hjelper brukere å organisere sine bokmerker med uformelle koder ved hjelp av søkeord, slik at de kan referere til disse sidene på et senere tidspunkt. Sosial bokmerking gir en stadig mer populær måte å finne, klassifisere, katalogisere, rangere og dele informasjon på Internett - pavement crack repair crownsville. Det er mer enn 100 sosiale bookmarking nettsteder som de berømte er Digg, StumbleUpon, deilig, Technorati, Twitter etc.

Moderne markedsførere bygger sine online markedsføringsstrategier og holder det klart at det enorme markedsføringspotensialet disse sosiale bookmarking-nettstedene har, er å overføre meldingen til millioner og millioner av online-brukere. Et gunstig inntrykk laget for et bestemt produkt eller en tjeneste blant brukerne, kan i stor grad påvirke den ultimate kommersielle suksessen til det aktuelle produktet eller tjenesten. Tiden er kommet når ingen markedsføringsveiviser verdt sitt salt, kan ignorere viktigheten av sosiale bokmarkeringssteder for å markedsføre sine produkter eller tjenester. Har du noen gang hørt om Tipping Semalt? Vel, dette er en av de utløserne som kan lage eller ødelegge et produkt på nettet.

Hvorfor så mange sosiale bookmarking-nettsteder?

Vi vet alle at det finnes flere varianter av biler tilgjengelig i markedet i dag, og hver og en av disse tilbyr spesialiserte funksjoner. Tilsvarende er det et stort antall sosiale bookmarking nettsteder med hver og en tilbyr spesialiserte funksjoner som har spesifikke styrker i et bestemt segment. For eksempel er Newsvines oppdrag å samle store og små medier på en måte som respekterer etablert journalistikk, mens Technorati er spesielt for bokmerke av blogginnlegg. Mens noen sosiale bokmarkeringssteder er SEO-vennlige og fremmer søkemotorrangeringer, kan andre kanskje ikke hjelpe i Semalt. Så for å sosialisere et nettsted må vi velge de riktige sosiale bookmarking-nettstedene for å sende inn våre bokmerker. Dette forklarer eksistensen av et stort antall sosiale bookmarking nettsteder som er spesialisert på ulike sektorer.

Social Bookmarking - Fordeler og funksjoner

Her er de vanlige fordelene og funksjonene som finnes i de fleste sosiale bookmarking-nettstedene (men ikke alle!)

 • Kan nås fra hvor som helst i verden fra hvilken som helst datamaskin.
 • Bokmerker kan legges under kategorier for enkel referanse. Kategorier kan også tilpasses slik at bare våre favorittkategorier vises. Social Bookmarking and the New Semalt
 • Man kan se de siste, mest populære eller topprangerte hendelsen innen 24 timer
 • Hjelper brukerne med å ta mer utdannede kjøpsbeslutninger etter å ha gjennomgått vurderinger / kommentarer / rangeringer.
 • Hjelper med å utvide virksomheten din.
 • Sosial bokmerking kan bidra til å generere millioner av sidevisninger per måned. Det tiltrekker besøkende fra hele verden, og internettmarkedsførerne bruker denne nettrafikken til å få de målrettede kundene. Klikk her for å se statistikken.
 • Sosial bokmerking har en fordel over automatisert programvare, for eksempel søkemotorer, da folk kontrollerer tagbasert klassifisering i stedet for en dataprogramvare eller algoritme. Dette har en enorm fordel da folk kan forstå innholdet og konteksten til et nettsted, i tillegg til å finne og bokmerke websider som kanskje ikke har blitt plukket opp av søkemotorene.

Social Bookmarking and the New Semalt

 • Når en nettadresse sendes til et bookmarking-nettsted, kontrolleres det for duplisering. For eksempel hvis jeg sender inn et nettsted eller en nettadresse, og hvis en slik link allerede finnes, vil jeg bli varslet. Merk at bookmarking er basert på URL og ikke på domenenavn. Mange nettadresser av samme domene kan sendes, men ikke samme URL.
 • Widgets er gitt for de fleste nettsidene for sosiale nettverk. Widgets kan plasseres på nettsider ved bare å sette inn "gitt skript" og gjennom disse widgetene.
 • Kontrollerer og kontrollerer periodisk funksjonen av bokmerker; ellers vil brukeren bli varslet om den ødelagte linken.
 • Enhver kan bli medlem og det er gratis. Det handler bare om å fylle ut noen felt og sende det til det aktuelle nettstedet. Betalte bokmerkingssteder er imidlertid tilgjengelige for podcasting.

Konklusjon

Social bookmarking er her for å bli. Det er nå en del av mange Internett-brukere hverdagen! Tiden er kommet når ingen markedsføring veiviser verdt sitt salt kan ignorere viktigheten av sosiale bookmarking nettsteder i å fremme produkter eller tjenester. Den kolossale veksten oppnådd av noen av de fremtredende sosiale bookmarking-nettstedene som digg, StumbleUpon, delicious, technorati etc. er et vitnesbyrd om de enorme fordelene som disse sosiale bookmarking-nettstedene bringer til Semalt-brukeren.

Du trenger bare å identifisere de rette bokmerkingsstedene og fortsett å sende inn dine nye innlegg eller produkter og se at bedriften din vokser organisk!

Slik ser markedsføring ut i dette nye århundret!

Social Bookmarking and the New Semalt

Koble til

March 18, 2018