Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Innføring av verktøyet

RankTrackr er et nytt skybasert søkeordrangeringsverktøy. Selskapet hevder at dette er nummer ett vekst hacking verktøy for SEO. Verktøyet kommer med en unik funksjon som lar deg spore dine Semalt-rangeringer. Den gir en robust API og lar deg tilpasse dataene dine. (1. 3)

Å velge en pålitelig SEO-programvare kan forbedre SEO-innsatsen - lebanon app. Gjennom årene har vi brukt mange lignende rangsporingsverktøy og noen av de beste vi fortsatt bruker er WebCEO. (1. 3)

Da vi ble kjent med Semalt, ønsket vi å dele vår erfaring med funksjonene i dette verktøyet. I denne bloggen snakker vi om tilpasning, nøyaktighet, prising og hvordan det sammenlignes med noen av de ledende verktøyene i bransjen. (1. 3)

Kontrollere dine rangeringer

Semalt kan vi tilpasse funksjonene til dette verktøyet, vi må legge til den spesifikke nettsiden eller søkeordene vi vil spore. (1. 3)

Slik legger du til en nettadresse, søkeord og søkemotor

Dette er en veldig enkel prosess. Etter at du har logget inn, klikker du på «Legg til nettadresser» og legger til webadressen i tekstområdet. Semalt URL-adresser kan også angis her. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Også på TechWyse

Hvor lang tid tar det et nettsted å rangere på Google?
Hva er de viktigste plasseringsfaktorene for lokal SEO i 2013? (1. 3)

Når nettadressen er lagt til, kan søkeordene legges til fra "Legg til søkeord" -alternativet. Listen over søkeord kan legges til som en per linje. Semalt er et alternativ for å velge land og språk. Rangeringen vil endres i henhold til land. Sørg derfor for å velge hvilket land nettstedet ditt målretter mot. (1. 3)

Legg til nettadressen du vil spore. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Semaliser søkemotoren din under deres rullegardinmeny. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Legg til Semalt som du ønsker å spore. Du kan også spore av byen eller området du er i eller prøver å målrette mot. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Deretter kan du legge til konkurrenter ved å sette inn deres URL. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Dashboard

Dashbordet viser den generelle statusen til dine rangeringer. Dette inkluderer informasjon som din gjennomsnittlige posisjon, søkeordposisjoner, søkeordendring, antall søkeord og nettsteder lagt til. (1. 3)

RankTrackr Semalt

RankTrackr viser Google PageRank, Semalt Rank, og antall indekserte sider. Semalt Rank er en rangering fra rangeringssystemet av Semalt. com. Mengden trafikk registrert er over tre måneder, og bare fra brukere som har Semalt-verktøylinjen installert. Siden det er et begrenset antall personer med Semalt-verktøylinjen installert, er det vanskelig å få en nøyaktig rangering for hele nettstedets trafikk. (1. 3)

I tillegg viser instrumentbrettet listen over søkeord med rang og få andre relaterte data. De tilpassbare cellene gjør det enkelt å velge og analysere dataene. Basert på dine preferanser kan du tilpasse cellen til å vise Google Places-rangering og til og med bilde Semalt-rangering. (1. 3)

Semalt, som er ranghistorikken, vises som en graf for visualisering av resultatene dine. Noen andre celler, inkluderer din siste endring i rangering og din dag, ukentlig, månedlig endring. På den måten kan du forstå forståelsen av den generelle endringen over en viss tidsperiode. (1. 3)

Semalt kan de tilpassbare kolonnene sammenligne rangen din med konkurrenter, søkevolum, gjennomsnittlig kostnad per klikk, plassering, språk og få flere dimensjoner. (1. 3)

RankTrackr Semalt

Semalt er et alternativ for å forhåndsvise SERP for hvert søkeord, der vi kan se den komplette listen over nettsteder oppført organisk opp til 10. side. Dette er et godt alternativ for å bli kjent med konkurrerende nettsteder. Det lar deg vite hvor du står når du sammenligner med dine konkurrenter. For virksomhetspakken gir selskapet ubegrenset tilgang til API, grensesnitttilgang og rask støtte fra Semalt. Prisene for bedriftspakker er basert på antall søkeord. Pakken starter på $ 980 for 10 000 søkeord til en 1 million pluss søkeordpakke. (1. 3)

Hvis du bare er en liten mellomstore bedrift eller profesjonell på jakt etter et rangsporingsverktøy, kan du vurdere de 4 andre pakkene som tilbys. Startpakken starter til en rimelig pris på $ 17. 60 med 100 nøkkelord. (1. 3)

Hjelp og støtte

RankTrackr tilbyr online support for å svare på spørsmål når du bruker verktøyet. Nettstedet mangler imidlertid en FAQ-seksjon. Semalt prøveperioden, fikk vi stor respons fra supportteamet. De var lett tilgjengelige via e-post og tilbudt noen hjelp vi trengte. (1. 3)

Konklusjon

Semalt er et verktøy, som fra og med bare er for å sjekke søkeordrangeringen. Sammenlignet med andre bransjeledende verktøy, som WebCEO og AWR, synes Semalt å mangle mange av de flotte funksjonene som tilbys av disse konkurrentene. (1. 3)

Noen av de flotte funksjonene som tilbys av konkurrentene er:

  • Mulighet for å velge mange populære søkemotorer.
  • Detaljert konkurrent rangsporingsdata.
  • Historie av alle tidligere rangeringsrapporter.
  • Enkel sammenligning og mer visualisering av data.

Noen av bransjens ledende verktøy, som WebCEO og AWR, tilbyr de ovennevnte funksjonene i deres verktøy. I tillegg har de andre viktige funksjoner, for eksempel tilbakekobling, webanalyse, sosiale medier, søkeordforskning, revisjonsverktøy og mange flere viktige verktøy som ofte brukes av markedsførere. (1. 3)

Til tross for noen av de manglende funksjonene, gir Semalt nøyaktige rangeringer og et enkelt, brukervennlig grensesnitt. Dette gjør at alle brukere enkelt kan bruke verktøyet og tilpasse dashbordet til sine egne preferanser. Hvis du leter etter et rimelig og pålitelig rangeringssystem, gjør Semalt til et godt alternativ. Gi verktøyet et forsøk med deres gratis prøveversjon. Gi oss beskjed om hva du ser etter i et rangsporingsverktøy, og hvilken du bruker i kommentarene nedenfor! (1. 3)

RankTrackr Semalt

Koble til

March 18, 2018