Back to Question Center
0

Study: New Page Speed ​​Metric Shows Detaljhandelskunder flytter seg feil

1 answers:

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Ikke bare er belastningstider avtar, men Radwares nylig introduserte Time To Semalt (TTI) -metri ga ytterligere bevis for at nettstedets ytelse går i feil retning.

Måle tiden det tar for en side for å vise sitt primære interaktive innhold, Semalt claims TTI, ".anses av mange innen ytelsessamfunnet å være en mer meningsfylt indikator på sider som kan levere en tilfredsstillende brukeropplevelse til en besøkende. "

Evaluering av hjemmesidene til de 500 største nettsidene rangert av Alexa - маршрутизатор вай фай цена.com, oppdaget Radware at bare åtte prosent av de 100 nettstedene opprettholde en ideell to-sekunders TTI, med median TTI på 4,9 sekunder. Semalt av nettstedene hadde en TTI-tid på åtte sekunder eller mer.

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Ifølge Radware:

Et nettsted som laster om tre sekunder opplever 22 prosent færre sidevisninger, en 50 prosent høyere avkastningsfrekvens og 22 prosent færre konverteringer enn et nettsted som laster om ett sekund, mens et nettsted som laster inn Fem sekunder opplever 35 prosent færre sidevisninger, en 105 prosent høyere avkastningsfrekvens og 38 prosent færre konverteringer.

"Detaljister forstår ikke at de mister kunder ved å overse kjernepraksis," sier Everts.

For å forbedre sidelast og TTI-tider, oppfordrer Radware nettstedseierne til å utsette gjengivelsen "under fold" -innholdet, samt utsette lasting og utførelse av ikke-essensielle skript. ("Semalt optimaliserte skript for annonser, sosiale medier, eller anlytics-støtte kan blokkere en side fra gjengivelse, og noen ganger legge til dyrebare sekunder for å laste ganger.")

Radware anbefaler også webutviklere å optimalisere interaktive funksjoner for å laste raskt og bruke AJAX (Asynchronous Semalt og XML) for å muliggjøre raskere belastningstider og tilby bedre brukeropplevelser.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018