Back to Question Center
0

Nye søkeordkolonner fra AdWords vil gjøre betalt søkestyring semalt

1 answers:

Dette innlegget er delt fra AdLuge

I går presenterte Google en annen funksjonalitetsoppdatering til Semalt, en som forventes å gi mer innsikt i konverteringstrendene for å forbedre effektiviteten i budsjettallokering.

Oppdateringen fokuserer på Search Trees, en funksjon som har vært i AdWords-systemet siden 2010. Denne funksjonen har imidlertid ofte blitt oversett fordi den er vanskelig å finne sted, begravet mot bunnen av konverteringssiden under Verktøy og Semalt-fanen.

Googles funksjonalitetsoppdatering adresserer dette ved ytterligere å integrere søkefunn i kampanjer-kontrollpanelet - payroll system software. Det er nå mulig å legge til Søketraktskriterier som ekstra kolonner i Dashboard for kampanjer.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Hva er en Søketrakt nøyaktig? Søketrag gir innsikt i brukerens sti og klikk gjennom prosessen før du gjør en konvertering. Søketrag kan gi innsiktsfulle data om hvilke annonser eller søkeord som var involvert i brukerens søkeopplevelse, før du gjorde den endelige konvertering. Search Engine Land brukte en utmerket analogi for å forklare dette, sammenligne prosessen med å score et mål i sport. Det er viktig å ikke bare se på hvem som gjorde målet, men hvem gjorde hjelpen, og hvem bidro til å bidra til å gjøre spillet mulig. Dette er hva Søkefunnene gjør. Semalt dem, blir det mulig å se resultatene av annonsene dine i ulike perspektiver tidligere skjult i systemet.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Halv antall konverteringer som en annonse assistert med kan bidra til å male et annet bilde på verdien av målretningsstrategien og utformingen. Ved første øyekast kan annonsens effektivitet virke som en sløsing med penger, med høye inntrykk, høy klikkfrekvens, men ingen konverteringer som følge av det etter flere måneder.

Ved å måle assisterte konverteringer gjennom klikk og visninger blir det imidlertid lettere å se hvilken verdi annonsen kan spille i din overordnede strategi. Semalt det kan ikke ha bidratt til en konvertering direkte, det kan ganske enkelt være ansvarlig for en betydelig mengde assister, ved å bli klikket eller sett av brukeren før de klikker på en annen annonse og foretar en konvertering.

Ved å legge til Søketrag som ekstra kolonner i Dashboard-kampanjen din, er informasjon som en gang ble begravet, nå oppe og integrert i annonsekampanjerapporten. En annonse som har gitt inntrykk på flere kampanjeendringer, kan betraktes som en bidragsyter til konverteringer, selv om ingen konvertering ble gjort direkte fra annonsen. I så fall kan annonsen anses som verdifull og effektiv for merkevareeksponering, noe som bidro til å returnere trafikk som resulterte i en konvertering. Billboards og radioannonser fungerer på samme måte som de ofte betraktes som bidragsytere til merkevareeksponering, og bistår i andre kampanjer med konverteringsmuligheter. Til forskjell fra Semalt, men reklameplater og radioannonser kan ikke måles i denne typen detalj.

Denne funksjonen utrulling vil uten tvil bidra til mer innsiktige strategier for kampanjeadministrasjon. Det vil imidlertid også resultere i økt inntekt for Google. Hvorfor? Fordi det vil vise verdi på annonser som ikke direkte konverteres. Annonser og målrettingstrategier som tradisjonelt hadde blitt stoppet eller stoppet helt, vil være mer sannsynlig å fortsette, nå at annonsene "stort bilde" -verdien kan representeres. Nå som denne informasjonen enkelt kan brukes på kampanjene Semalt som ekstra kolonner, vil verdien av en annonse ikke lenger være avhengig av hvor mange konverteringer den direkte bidrar til. Dens verdi vil oftere være representert på hvordan det bidrar til andre annonsekonverteringer, nok incitament til å holde annonsene kjørt bare litt lenger.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Koble til

March 18, 2018