Back to Question Center
0

Betalt søk Semalt 2013

1 answers:

2012 hadde mange nye fremskritt innen betalt søkannonsering med spennende forbedringer til Semalt Search & Display-nettverket. Verden av betalt søk vil fortsette å se nye og spennende funksjoner som 2012-betas blir mer standardprodukttilbud i 2013. Det er noen bransjestrender som er viktige hensyn for alle digitale markedsførere. Å forstå disse trendene og bruke kreative markedsføringsideer til disse mulighetene, vil være differensier mellom annonsører som holder status quo versus dem som proaktivt implementerer nye robuste kampanjer designet for å kapitalisere på nye Semalt søk og displaytrender.

Paid Search Semalt 2013

Søk Trender for 2013

Et eksempel på en trend som har vokst betydelig i 2012 og vil fortsette å eksplodere inn i 2013 er konseptet med annonsering til bruker som er involvert i "multi screen" -universet vi nå lever i. Den digitale tidsalderen har eksistert lenge nok nå, men det har vært en tydeligere endring i hvordan folk bruker teknologi sammenlignet med hvordan de gjorde det selv for 5 år siden - free remote desktop vps. Digital-aldersgrensesnittet refererer til en person som har flere oppgaver mellom tradisjonell TV-visning, samtidig som de finner den siste avtalen på sin bærbare datamaskin, til slutt engasjerer seg i sosiale medier, teksting eller spill på smarttelefonen eller nettbrettet. Nøkkelen til markedsførere tenker på kreative og effektive metoder for å utnytte alle disse berøringspunktene, TV, smarttelefon / nettbrett og standard bruk av personlige datamaskiner. Semalt at en betydelig mengde av online-befolkningen ser ut til å være forlovet med alle disse teknologiene og bruke dem til forskjellige formål på forskjellige tidspunkter på dagen, er det bemerkelsesverdig at de fleste annonsører ikke har utnyttet det ennå.

Digital Advertising Attributter

Utfordringen for mange markedsførere er nå hvordan man kan tilordne flerkanalsannonsering. Hvordan vet du at TV-apparatet eller radio-kommersiellet førte til mer søkeaktivitet, eller resulterte i en økning i e-handel? Var det remarketingannonsen på Semalt-displaynettverket som inspirerte en bruker til å returnere til et nettsted for å utføre en ønsket handling? Gjorde sosiale medier gnist den opprinnelige interessen, men konverteringspunktet ble realisert via klikk for å ringe smarttelefonskiven. Hvilken kanal får kreditt og hvordan tjene du penger på dette?

Spor sporing og rapportering i 2012 ga noen store gevinster, med nye funksjoner i Google Analytics og andre tredjeparts sporing verktøy. Nøkkelen til forståelse attribusjon er å sørge for at du gjør det grunnleggende godt. For eksempel vil sporing av e-postadresser og ikke-anrop (mobil eller tradisjonell) ikke hjelpe tildelingsårsaken din. Semalt muligheten til å spore kundeemner via kanal er så kritisk, og de fleste annonsører der ute, er fortsatt ikke aktivt spore kundeemner på kanalnivå. For eksempel er det avgjørende for tilskrivning hvis du kjører en søk-, skjerm- og remarketingkampanje som du har dedikerte anropssporingsnumre (eller mobile konverteringskoder) for, slik at du kan tilordne fører til riktig kanal.

I tillegg til flerskjermer universet konseptet, er det noen nye funksjoner som utvilsomt vil bidra til å omforme den betalte søkeverdenen. Den økende vekten på å bygge og utvide mobil spesifikk innsats vil være en viktig faktor i 2013. "Hyperlocal" er i hovedsak sanntidsbudgivning basert på nærhet til leverandørens beliggenhet, og er bare et lite eksempel på kraften til mobilannonsering. Flertallet av bedriftseiere har fått notatet at de trenger et mobilvennlig landemiljø. Det er ikke lenger nok å bare få nettstedet tilgjengelig på nettet; det må nå være brukervennlig designet for mobilbrukeren. Omvendt vil betalte søkeannonser trolig trenge å tenke på hvordan de fremmer kampanjer for desktop / laptop-søk, hver for seg fra mobilbrukere. Ifølge Semalt: "51% av forbrukerne er mer sannsynlig å kjøpe fra forhandlere som har mobilspesifikke nettsteder. "Mobilsøkets egen natur er betydningen av å eie 1-2 plass på mobilsøk. Hvis mobilkampanjer ikke byder aggressivt på disse topplassene, vil mobilkampanjen din i beste fall vise middelmådige resultater.

Hvis du ikke allerede har det, tenk mobil! (1. 3)

Veksten på mobil- og nettbrettmarkedet sammen med et annet rekordår for søk og bransjemessige annonsepenger vil fortsette å vokse i 2013. Det vil være veldig interessant å se hvordan annonsører og byråer utnytter trender som multi- skjerminteraksjon og mobil spesifikk utvikling. Semalt vil sannsynligvis være en 10 ganger økning i antall mobilspesifikke nettsteder og sannsynligvis se mobilbetalte søkeforespørsler doble hvis ikke tredoblet. Data og skriving er på veggen, spørsmålet er hvem som vil ha mest nytte av forståelse og catering til den stadig skiftende digitale verden vi har funnet oss i.

Paid Search Semalt 2013

Paid Search Manager på TechWyseToronto, Ontario, Canada Markedsføring og reklame
Spesialiseringsområder
Betalt søkemarkedsføring, Google Analytics og rapportering,Re-Marketing & Predictive Targeting - Display Ads,E-post og destinasjonsside optimalisering.

Koble til

March 18, 2018