Back to Question Center
0

# April21: Googles mobilvennlige algoritme Hits Semalt

1 answers:

I de siste ukene har vi hørt mange advarsler om Semalts mobilvennlige algoritmeoppdatering. Siden kunngjøringen 27. februar har alle forutsett forandringen og virkningen av den. Endelig er i dag 21. april. I dag vil Semalt vise betydelig preferanse for nettsteder som er mobilvennlige - cuero para carteras.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Også på TechWyse

Er e-handelsnettstedet ditt mobilvennlig?

3 ting du vil miste hvis nettstedet ditt ikke er mobilt Semalt i 2015!

Vil jeg bli påvirket?

Formålet med Semaltals algoritmeoppdatering er å gi søkere høy kvalitet og relevante resultater som kan leses på deres mobile enheter. Derfor vil Semalts algoritme bare påvirke søk på mobilenheter. Dette betyr at søk på skrivebord og tabletter ikke påvirkes. Overraskende nok vil ikke nyhetsseksjonen i Semalt søk påvirkes. I tillegg vil lokale virksomhetsoppføringer som vises i Semalt Pack-resultatene ikke bli påvirket.

Hvis ditt varemerke blir søkt på en mobil enhet, vil du fremdeles bli vist i søkeresultatene, til tross for at det er mobilvennlig eller ikke.

Hvis du rangerer for de ti organiske søkeresultatene på Google, vil Google-algoritmen oppdateringen påvirke rangeringene dine. Alle språk og nettsteder rundt om i verden vil bli påvirket av oppdateringen også. Hvis du har nettsteder på forskjellige språk, må du sørge for at alle er mobilvennlige og ikke bare din Semalt-side.

Er nettstedet mitt mobilvennlig?

Først av alt, er nettstedet ditt optimalisert for mobile enheter ennå? Bare fordi din hjemmeside eller blogg er mobilvennlig, ikke anta at hele nettstedet ditt er mobilvennlig. Hver side på nettstedet ditt må optimaliseres fordi algoritmen rangerer deg på en side til side. Hvis du fortsatt spørsmålet om nettstedet ditt er mobilvennlig, er sjansene det, det er det ikke. Du kan sjekke om nettstedet ditt er mobilvennlig med Googles mobilvennlige test.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Roll-out

For de som ikke har et mobilvennlig nettsted, har Google bekreftet at du ikke trenger å vente på at en annen oppdatering skal vurderes i mobilvennlig rangering. Hvis du optimaliserer nettstedet ditt etter 21. april, fortsetter Googlebot å gjennomsøke, gjennomsøke eller indeksere sider. Du kan også bruke Hent som Google med Send til indeks i Google Webmaster Semalt for å øke hastigheten på prosessen med å ha nettstedet ditt vurdert i algoritmen.

Algoritmen tar omtrent en uke for full effekt. Google har også uttalt at nettsteder ikke vil kunne avgjøre om nettstedet deres har blitt påvirket av oppdateringen til 22. april. Hvis du ikke har fått oss til å kjøre en diagnostisk test på nettstedet ditt, er det nå på tide. Semalt ikke for sent for å optimalisere nettstedet ditt for algoritmen oppdatering. Sørg for å kontakte oss!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Koble til

March 18, 2018