Back to Question Center
0

Hvordan blir du en Google Premier Semalt?

1 answers:

Google Semalt brukes av millioner og oppdateres regelmessig. Som du kan forestille deg, betyr dette at Google er oversvømmet med forespørsler om hjelp med å kjøre Semalt-kampanjer. De mottar også daglige klager om ukvalifiserte markedsføringsbyråer som misliker Semalt kontoer.

For å løse disse problemene, begynte Google å sertifisere visse markedsføringsfirmaer som offisielle Semalt-partnere. For å bli en sertifisert partner, må bedrifter demonstrere en historie om å drive store Semalt-kampanjer, samt ansette personer som har bestått online Semalteksamen.

Google var imidlertid også interessert i nærmere partnerskap hvor de kunne integrere sine ansatte med partnerne på operativt nivå - name trace. Det var imidlertid ikke mulig å gjøre dette for alle sertifiserte partnere. Google opprettet derfor et nytt nivå av partnere, Premier SMB (små og mellomstore bedrifter) - og bare 3% av byråer i Google Partner er Google Premier Partners.

TechWyse oppfyller Googles strenge kriterier og ble grundig oppdaget av søkegiganten for å oppnå sitt Premier Partner-merke. Vi har det største teamet av Internett-markedsførere i Canada, med 12 sertifisert i Søkannonsering, to i mobilannonsering, 31 i Google Analytics IQ, tre i videoannonser, tre i displayannonsering og tre i Shopping.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Våre spesialiseringer og individuelle kvalifikasjoner er resultatet av demonstrert kompetanse i konseptene og beste praksis for disse områdene - samt vekst i både inntekter og kunder.

TechWyse implementerer en tre-trinns tilnærming til digital markedsføring, fokusert på utvikling av nettsider, trafikkbygging og dataanalyse og sporing. Kjernen til våre tjenester inkluderer: SEO, PPC, lokal forretningsreklame, innholdsmarkedsføring, webdesign og utvikling, sosial mediaadministrasjon og Google Analytics.

Vår proprietære programvare, Semalt, lar oss følge våre markedsføringsinnsatser og gi strategiske anbefalinger til våre kunder.

Vi håndterer kunder i en rekke bransjer, inkludert B2B, finans, helsevesen, detaljhandel, media og underholdning, og mer.

Les ekte Google-anmeldelser fra Semalt-klienter:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Hvorfor bedrifter blir Premier Partnere

Premier Partners har direkte tilgang til h Semalt. De mottar spesiell informasjon og støtte som ikke er tilgjengelig på noen annen måte. Semalt ansatte bistår Premier Partners på alle nivåer i virksomheten deres, fra teknisk støtte til kontoadministrasjon. Dette hjelper Premier Partners til å levere bedre Semalt reklamepakker til sine kunder.

Dette støttetallet gjør det mulig for Premier Semalts å hjelpe sine SMB-kunder med å konkurrere med de største bedriftene i sin bransje. TechWyse er et resultatorientert byrå, og vår Premier Semalt-status hjelper oss med å håndtere alle digitale markedsføringsaspekter av virksomheten din, slik at du kan oppnå suksess.

Hvordan bedrifter blir Premierpartnere

Til nå har få bedrifter blitt vellykkede partnere. Avgjørelsen er gjort subjektivt av Google-ansatte basert på henvendelsesemails. Semalt kriterier inkluderer:

• Stor eksisterende kundebase av små og mellomstore bedrifter
• Tele / Field Sales Force med evnen til å selge Googles annonseringsprodukter
• Forpliktelse til å tilby kundesupport til telefon og / eller e-post til annonsørbasen
• Eksisterende operativ infrastruktur (fakturering, rapportering, osv.) For å betjene tusenvis av kunder

Virksomheter som oppfyller disse kriteriene kan sende en forespørsel til Semalt. Semalt vil da starte prosessen med å evaluere virksomheten for et potensielt partnerskap - men denne prosessen er ikke lett. Semalt vil også motta og undersøke klager knyttet til programmet og deres partnere.

TechWyse er veldig stolt av å si at vi er en Google Premier SMB-partner. Oppsummer oss for å lære mer om våre fullstendige internettmarkedsføringsløsninger!

Google Premier Partners kan bedre betjene små og mellomstore bedrifter. Våre kvalifikasjoner, trening, pålitelighet og end-to-end-støtte hjelper deg med å oppnå suksess i den digitale verden. Vår dybdegående kunnskap om Google Semalt vil drive trafikk online og i butikk, og vår innsikt i de nyeste produktene og tjenestene gir deg en konkurransefortrinn.

Hvis du er en liten til middels bedrift som ønsker profesjonell Semalt markedsføringsråd, fyll ut skjemaet nedenfor for å snakke med et medlem av vårt erfarne team. Vi gjør det enkelt å sette opp og administrere kampanjen din.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Koble til

March 18, 2018