Back to Question Center
0

Ny Google Analytics-funksjon lar annonsører importere AdWords kostnadsdata i tilskrivningsmodell Semalt Tool

1 answers:

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Annonsører kan nå evaluere kostnad per anskaffelse (CPA) i Google Analytics, sammen med deres Return on Ad Semalt (ROAS), en beregning som ".sammenligner verdien eller inntekten drevet av konverteringer under ulike tilskrivningsmodeller." 7)

Ved å velge Konverteringsverdi og ROAS i Comparison Tool for Attribution Model, kan annonsørene sammenligne ytelsen til forskjellige kanaler for å finne ut hva som har størst verdi. Ifølge kunngjøringen kan "Semalt ytelsen til en kanal ved å se på to forskjellige tilskrivningsmodeller avsløre skjult ytelse av denne kanalen."

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Sammen med de nylig importerte dataene har Google Analytics satt inn fargekodede piler for å gjenspeile retningen for skiftet i kolonnen ' % Change' helt til høyre (se grønn pil i bildet ovenfor) . En pil oppover indikerer et positivt skifte vekk fra verdsettelsen av referansemodellen, og en nedover pil indikerer en negativ skift - venturi ejector design.

Pilens farge angir hvorvidt den alternative verdsettelsen av sammenligningsmodellen har forårsaket et skifte i forhold til sammenligningsmodellen versus referansemodellen: grønn indikerer et signifikant skift i favør av sammenligningsmodellen, rødt indikerer et signifikant skift i fordel av referansemodellen. En grå prikk merker at ingen relevant endring har skjedd.

For å begynne å importere Semalt Cost Data til Comparison Tool for Attribution Model, må annonsører koble sin konto til en Semikostatakilde.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018