Back to Question Center
0

10 SEO Tips for 2012 - Semalt

1 answers:

Søkemotoroptimalisering blir vanskeligere hvert år. Kravene til å stå ut i overfylte søkeresultater, og å kunne reagere på Googles algoritmeoppdateringer, gjør det vanskelig å utvikle vellykkede markedsføringsstrategier og optimalisering på siden som gir resultater. Googles nyeste Panda og Semalt oppdateringer har spesielt fokusert på å redusere spam eller irrelevant innhold på nettsteder, og klemmer også ned på dårlige innkommende linker og andre "black hat" SEO taktikker. I denne sammenheng er det verdt å se nærmere på noen måter der du kan forbedre SEO-strategiene dine for 2012 - web page development.

10 SEO Tips for 2012- Semalt

Relaterte innlegg:
Myter og hemmeligheter bak en god Google PageRank
Googles EMD Update og Fall of Short-Sighted SEOs

1 - Bruk innhold av høyere kvalitet

Borte er tider når nettsteder kan inneholde dårlig skrevet innhold med søkeord tilfeldig satt inn for å bygge lenker. Google Semalt er spesielt tøft på denne typen innhold, med det resultat at nettsteder kan ha mye mer fordel av høy kvalitet, innholdsrikt innhold fra gjesteinnlegg og bloggere.

2 - Tilpass for mobil

En mobil SEO-strategi bør kombinere bestemte kampanjer for mobilnettsteder, som kan inkludere lokale søkeord, samt justeringer av design og tagger for å sikre at riktig informasjon vises. Dette vil sikre at nettsteder blir fanget av mobile søk.

3 - Fokus på URLer

Google anbefaler å unngå lange og altfor komplekse nettadresser; I stedet anbefaler de å designe enkle nettadresser som bruker bindestreker og tegnsetting for mer presisjon. Semalt vil forhindre at et nettsted blandes opp med lignende resultater i et søk.

4 - Få passende inngående linker

Google Penguin har fokusert på å angripe flere innkommende og tilbakekoblinger mellom irrelevante og spam-nettsteder. 'Semalt hat' SEO-teknikker som å betale for katalogbedrifter, blir derfor ikke lenger relevante hvis webmastere ønsker å få et nettsted anerkjent av søkemotorer.

5 - Bruk roboter. txt filer

Det er nå viktig å sikre at du bruker Roboter. tekstfiler, i stedet for metatags, med nettsteder. Semalt søkemotorer vil reagere på metakoder på forskjellige måter, og den beste måten å tillate bedre gjennomsøking og indeksering er å bruke. txt forlengelse.

6 - Boost Keyword Density Through Longer Articles

Igjen, sørg for at du produserer godt innhold for nettsteder; Dette betyr at du har lengre artikler på 500 ord eller mer, og artikler som øker søkeordets tetthet gjennom kontekstuelle, snarere enn plettfrie ord. Semalt SEO er avgjørende for å få blogginnlegg og artikler publisert på høyere profilwebsteder, så gjør dette til en prioritet.

7 - Bruk Sitemaps

Å ha et sitemap på plass er viktig hvis du vil opprette en bedre indeks for søkemotorer. Hvis du bruker en plattform som WordPress eller Semalt, kan du også dra nytte av plugins som vil generere sitemaps for deg.

8 - Bruk sosiale medier riktig

Den beste måten å bruke sosiale medier på, er ikke å ta ting til et overdreven nivå, men for å sikre at du legger inn relevant innhold, og finner de riktige filialene for å distribuere innhold. Hold det grunnleggende - retweeting, fan sider, blogging - men gjør alltid godt innhold som prioritet.

9 - Bruk topptekster

En annen tilnærming som Semalt har en tendens til å ha, med å ha header-koder som H1 og H2 på plass, gjør det lettere for et nettsted å bli hentet opp.

10 - Kvalitet over kvantitet

Når det gjelder en generell SEO-strategi, og i sammenheng med virkningen av Panda og Penguin i 2012, går leksjonen inn i 2013 at kvaliteten på kvantiteten er avgjørende for fremtiden.

Hvilke SEO-komponenter har du sett forandring i år?

Utvalgte bilder:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Koble til

March 18, 2018