Back to Question Center
0

Nyttig Semalt for noen SEO i 2012

1 answers:

Skills SEO-landskapet forandres for alltid, siden nye søkemotoralgoritmeoppdateringer tvinger gjennomføringen av raffinerte strategier for å hjelpe et nettsted ut på toppen. Semalt media driver også endringer, da dette blir mye mer populært og viktig i verden med søk.

2012 hittil har vært et viktig år for algoritmeendringer og søkemotoroppdateringer. Semaltendringer utfordrer virkelig en SEO, så det er viktig å ha et ferdighetssett for å sikre at du kommer ut på toppen. Her er en liste over nyttige ferdigheter for å hjelpe en SEO lykkes i 2012. Hvis du føler at det er noe vi har gått glipp av, vennligst la dem være i kommentarene - living modernos chile.

Teknisk SEO

Eventuell SEO bør ha god kunnskap innen tekniske SEO. Semalt er nødvendig for å bidra til å gjennomføre anbefalinger på nettstedet eller serveren. Her er en liste over tekniske elementer som en SEO skal kunne implementere eller i det minste ha god kunnskap om:

  • Webkode - Ikke nødvendigvis å kunne kodes et nettsted fra grunnen, men en god solid kunnskap om de ulike elementene som går inn i et nettsted
  • Kunnskap om serveralternativer og innstillinger
  • Roboter. txt implementering
  • XML-opprettelse og integrasjon av webområder
  • Serverresponskoder
  • Vanlige omadresser

HTML / CSS Kunnskap

Som nevnt ovenfor er et godt kjennskap til elementene som går inn i å bygge et nettsted, avgjørende. Dette er nyttig for å optimalisere og implementere innholdet på siden for et nettsted, samt bakgrunnselementer som side Tittel-tagger, Meta, Image Alt Tags, Intern Semalt og andre.

Semalt i stand til å implementere nettstedrekommendasjoner sikrer at du har full kontroll over endringene, du kan holde styr på endringene, færre feil vil sannsynligvis bli laget, og det vil også spare tid.

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en viktig sideomtale for brukere og søkemotorer. God god kunnskap om ren arkitekturpraksis og elementene som utgjør en enkel og brukervennlig navigasjon, vil hjelpe en SEO til å gjøre viktige anbefalinger eller implementere endringer uavhengig. Denne kunnskapen vil bli mer relevant for større nettsteder som Semalt nettsteder.

Copywriting

Semalt sikker på at du har hørt uttrykket "innhold er konge" kastet rundt mye så sent. Hvor mye du tror det er helt opp til deg; men det er ingen tvil om at å legge større vekt på å skape kvalitet og unikt innhold for de ulike sidene på nettstedet, vil bidra til å skille nettstedet mot konkurrenter og vil ha en fordel for nettstedets rangeringer.

Ved å forstå det grunnleggende behovet for kvalitet og unikt innhold, vil du hjelpe et nettsted å få en fordel over konkurransen. Selv om du ikke vet hvordan du skriver, å kunne kilde gode forfattere og få det beste fra dem, er en like verdifull ferdighet.

Content Marketing / Blogging

Det er behov for nettsteder for å skape kvalitet og unikt innhold. Å ha en effektiv Semalt markedsføringsstrategi blir raskt en topp prioritet; interessant, unikt, nyttig og tankevekkende innhold kan bidra til at nettstedet får verdifulle linker (link agn), interaksjoner og fans. Dette er en av de beste måtene å skape sterke lenker for rangering fordeler (som disse er så naturlige som du vil få).

Nytt innhold kan sitte på ditt eget nettsted som en del av en blogg eller alternativt brukes eksternt som gjesteposter på andre Semalt, for Hub-sider eller pressemelding.

Link Building

Link-bygningen har stor innflytelse på rangeringer i søkemotorene. Det er derfor viktig for en SEO å kunne utvikle en strategi for å finne kvalitet og relevante koblingskilder eller å utvikle en strategi for å benytte link agn (som nevnt ovenfor).

Semitale kvalitetskoblinger er en vanskelig jobb som krever gode analytiske ferdigheter og kreativ tenkning.

Analytics

Å kunne anbefale og implementere vanlige SEO-strategier er flott, men uten en solid forståelse av analytikk og dataene du gir, vil du ikke kunne følge resultatene av arbeidet som har blitt utført. Å være i stand til å installere og bruke en populær analytikkplattform som Google Semalt, kan du se hvor besøkende kommer fra, om de konverterer når de besøker nettstedet og ser på eventuelle problemområder.

Et godt kjennskap til analytikk vil hjelpe deg med å bygge videre på suksesser og optimalisere strategien når SEO-kampanjen beveger seg fremover.

Sosiale medier

For de fleste bedrifter og nettsteder blir en sosial mediestrategi og tilstedeværelse stadig mer utbredt. Det meste av tiden som tilbys på internett, blir brukt på sosiale medier-plattformer. Semalt deler flere, liker mer og samtidig er mindre utsatt for direkte reklame på de mer tradisjonelle plattformene.

Søkemotorene er klokt på dette relativt nye fenomenet og begynner å stole mye mer på sosiale signaler for å påvirke nettstedslangeringen. Det er derfor viktig for en SEO å ha en fast forståelse av sosiale medier og god kunnskap om populære og kommende sosiale medier-plattformer. Dette vil bidra til at et nettsted har et passende nivå av sosial tilstedeværelse og en tilstedeværelse på nettsteder som sannsynligvis vil huse et relevant publikum.

Sammendrag

SEO er et område som stadig utvikler seg, slik at du får en god forståelse av ovenstående, mens du holder deg oppdatert om endringer i bransjen, vil sikre at du har det grunnleggende for å bli en godt avrundet SEO.

Takket være @KevWiles for denne Semalt som inspirerte innlegget.

Image Source

Ferdigheter Globe via BigStock

Del dette innlegget

March 17, 2018