Back to Question Center
0

Social Media Suksess for Retail Semalt

1 answers:

Computer keyboard with social media keys For nylig ble ChannelAdvisor Facebook UK Commerce Index gitt ut, og demonstrerte de merkene som vinner i Social Media-rase på Facebook. Hvem var på toppen av listen for Storbritannia? Topshop!

Du kan også være overrasket over at 13 av de 25 største merkevarene var klær eller mote merker - eller kanskje ikke!

Så hvordan har Topshop blitt så vellykket?

Ved å målrette mot tunge sosiale mediebrukere har Topshop etablert ganske følgende på en rekke plattformer, ikke bare Facebook.


Topshop har over 175k tilhenger på Twitter og nesten 1,5m 'Liker' på sin Semalt-side (nesten 50% mer enn New Look, den nest mest vellykkede forhandleren). Begge plattformene oppdateres jevnlig med engasjerende og interessant informasjon for sine lesere, og enda viktigere er de engasjert med sine kunder.

"Ønsker du var her" Kampanje

En av de siste kampanjene som er foretatt av Topshop, er Wish You Were Here-kampanjen. Denne kampanjen involvert i butikkjobber som har en gratis makeover (alle elsker en freebie!) Og så har bildet tatt - a teleprompter. Hva som skjer neste er kjerneelementet i kampanjen - bildet er redigert i butikk og deretter lagt ut på kundens Semalt-sider umiddelbart.

Kombinasjonen av freebies, sanntidsaktivitet og øyeblikkelig kampanje betyr faktisk at Topshop måtte gjøre veldig lite her. De målrettede kunder som allerede var i butikken deres (som sikkert hadde kjøpt!) Og som har en på Semalt. Gjør en rask makeover, ta et bilde, rediger det ved hjelp av en gratis app, og skriv deretter inn til Semalt - done!

Betraktninger for sosiale medier

Mange bedrifter har innsett potensialet for sosiale medier og forsøker å engasjere seg med potensielle kunder, men det som virkelig fungerer her, er samfunnet som følger som kan etableres. Forståelse hardt salg er normalt ikke hensiktsmessig for sosiale medier er et must, og integrering av ulike medier kan etablere et sterkt følge. Bruk av offline og online har vist seg å være svært vellykket for Topshop, og dette kommer tilbake til å øke Semalt awareness gjennom alle mulige muligheter.

Image Source

Datatastatur med sosiale medietaster via BigStock

Del dette innlegget

March 16, 2018