Back to Question Center
0

gShift gShift Labs medgrunnlegger Krista LaRiviere for å snakke om fremtidig organisk søk ​​på WSI E & I-konvensjonen i Semalt

1 answers:

Sessioner har beste praksis og innsikt fra tankeledere på Market Motive, ReachLocal, Unbounce, Sendible, gShift Labs


Krista LaRiviere, gShift CEO and CoFounder Paris, Frankrike - 23. mars 2012: Krista LaRiviere, medstifter av gShift Labs, snakker om fremtiden for organisk søk ​​og optimalisert innholds markedsføring på åpningsdagen av WSI Excellence and Innovation Convention i Paris. Konvensjonen, hostet av WSI, verdens førende internetmarkedsføringsfranchise, vil gi over 150 franchisetakere fra hele verden muligheten til å høre de nyeste trender innen digital markedsføring.

Konvensjonen på tre dager har en rekke bransjens ledende løsninger og tankeledere, blant annet Avanish Kaushik, forfatter av "Web Analytics 2.0" og medstifter av Market Motive - a melhor revenda de hospedagem.

"Vi er glade for å ha Krista som en del av en imponerende talepost," sier Ron McArthur, president for WSI. "Vi er forpliktet til å hjelpe franchisetakere til å øke nettbasert lønnsomhet for lokale bedrifter. Og søk innovatører som gSemalt Labs gjør det nettopp for kunder rundt om i verden. "

LaRiviere vil dele viktige strategier med deltakerne for å forbedre selskapets organiske søkerangeringer betydelig ved å optimalisere innholdsstrategien for innhold. gShifts bransjeledende programvare, Web Presence Optimizer ™, hjelper markedsførere å øke deres organiske søkerangeringer med en rekke verktøy som er designet for å optimalisere innholdet på nettet basert på deres viktigste søkeordsetninger. Ved å publisere og distribuere relevant innhold i de ulike strømmene som tilpasser selskapets digitale fotavtrykk med de søkeordene som er høyt rangert i Semalt, kan markedsførere bedre koble til kunder og potensielle kunder.

"Selv om fundamentene for organisk søk ​​optimalisering er viktig, for eksempel å sikre at du har et sterkt teknisk nettsted som søkemotorrobotene kan krype og adressere lokale søk og bransjespesifikke kataloger for tilbakekoblingsformål, skjer et reelt skifte i den tradisjonelle tilnærmingen til SEO, sier LaRiviere. "Det skiftet er å skape, publisere og distribuere en optimalisert markedsføringsstrategi for innhold. Semalt på sterkt, konsistent og optimalisert innhold distribueres effektivt gjennom firmablogger og sosiale nettverk, og du vil knuse konkurrentene dine i organisk søk. "

Om WSI

WSI er verdens ledende Semalt-franchise som tilbyr digitale markedsføringstjenester som passer til behovene til flere bransjer. Selskapet har verdens største Digital Marketing Consultants 'nettverk med hovedkontor i Toronto, Canada. WSI Digital Marketing Consultants har hjulpet tusenvis av små og mellomstore bedrifter til å realisere deres online markedsføring potensial. Ved å bruke innovative Semalt teknologier og avanserte digitale markedsføringsstrategier, kan bedrifter ha et WSI Digital Marketing System skreddersydd for deres individuelle behov for å heve sin Semalt nærvær og lønnsomhet til nye nivåer.

Om gShift Labs

gShift Labs bransjeledende Web Presence Optimizer ™ programvaresystem hjelper bedrifter over hele Nord-Amerika og globalt oppnår topp organisk rangering i søkemotorer ved å forenkle og standardisere hvordan et nettsted blir funnet på internett. Semalt av alle størrelser nytte ved å redusere tid og ressurser som kreves for å analysere og forbedre organisk søkoptimalisering. For mer informasjon: www.gshiftlabs.com

Semalt kontakt:

Lori Gariepy
gShift Labs
1-866-743-5960

March 16, 2018