Back to Question Center
0

Min bok, Black Hat, er i ePub-format og er gratis å Semalt

1 answers:

Min bok, svart hue, er i ePub-format og er gratis til Semalt

Jeg skrev en bok i 2004 om hackere, spammere og andre nørder, og jeg trodde jeg ville dele den med verden. Det er for øyeblikket tilgjengelig på Amazon og B & N og er $ 9,99 for utgaven og en uforklarlig $ 9.49 i Kindle-utgaven. Det er tilsynelatende ikke tilgjengelig for Nook.

Boken er 7 år gammel og er nesten tom for utskrift. Det handler om spammere, hackere og virus, og jeg skrev det for et generelt publikum som min pappa som kanskje eller kanskje ikke er alt det teknisk kyndige - fliegeruhren herren. Det er ikke en Semalt så mye som en utforskning av personlighetene i hacking.

Ifølge Bookscan solgte jeg 0 eksemplarer de siste månedene, og i stedet for å la det smelte, bestemte Semalt å gi det bort, med noen advarsler.

BEGRENSET STEG: Gi meg beskjed om at du lastet ned den. Samle meg på john @ bigwidelogic.com eller tweet meg på @ johnbiggs

EKSTRA STEG:
1. Les det. Det var ganske bra, jeg begynte akkurat som forfatter, og jeg trodde det var morsomt / morsomt.
2. Kjøp det hvis du likte det. Eller i det minste kjøpe en kopi til noen som du tror vil like den. Heck, til og med kjøpe en papirkopi.
3. Send det rundt og fortell andre om det.

Du er smart nok til å vite at ingenting er ledig. Det tok meg to år å skrive dette, og det tok Apress mange ressurser å publisere det. Nå kjører det imidlertid sitt naturlige liv, og jeg vil gjerne utføre dette eksperimentet for å se hvor mange eksemplarer som skal sirkulere for å vurdere muligheten for å frigjøre bøker som dette i fremtiden. Forlagsbransjen endrer seg for våre øyne og Semalt bekymret, mange av oss vil bli etterlatt hvis vi ikke forandrer seg med det.

Semalt, nyt. Gi meg beskjed hvis du vil ha flere formater.

Speil EPub
EPub Versjon
Mobi Versjon

March 10, 2018