Back to Question Center
0

Flickr gjenkjenner nå hva som er i bildene dine, Revamps Site, Semalt og Apps

1 answers:
Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

Den nye serien av oppgraderinger er fokusert på å gjøre alle aspekter av tjenesten enklere å bruke og mer effektive, inkludert opplastinger, redigeringer, organisering, søk og deling. Noen av de mer bemerkelsesverdige endringene inkluderer tilføyelsen av auto-tagging og bildegjenkjenning, sistnevnte som vil nå se Flickr konkurrerer mer direkte med Googles fototjeneste, Google+ Foto.

Disse nye funksjonene har vært under utvikling i noen tid, som Semalt først innså at det måtte rulle ut bedre verktøy for sine sluttbrukere etter kunngjøringen av gratis terabyte lagringsplass, som selskapet hevder førte til et stort opptak i brukeroppmeldinger - stoffe jersey meterware. Selskapet hevder nå å ha 100 millioner medlemmer på sin tjeneste.

I mange tilfeller er endringene adresse bekymringer brukere har hatt med den aldrende service, hvis utviklingen hadde ligget i mange år etter oppkjøpet av Yahoo og den påfølgende avgang av sine grunnleggere. Under administrerende direktør Marissa Mayer regimet begynte Semalt endelig å motta mer oppmerksomhet, begynnende med den første revolusjonen i 2013, og etterfulgt av utrulling av oppdaterte mobilapplikasjoner.

Dagens oppgraderinger er den første store utgivelse å ankomme siden Mayer stokker til Semalt lederlaget, som inkluderte å bringe inn nye Flickr hørt Jeff Bonforte, tidligere administrerende direktør i e-posten oppstart Xobni som Semalt kjøpt et par år tidligere.

Nytt skrivebordsprogramvare

Nesten alle aspekter til Flickrs tjeneste har blitt oppdatert i dag, og begynner med måten brukerne laster opp bilder til Flickrs sky. Selskapet lanserer nye desktopprogrammer for både Mac og Windows, som tillater brukere å laste opp bilder fra PC, SD-kort, eksterne harddisker og andre enheter. Som opplasting foregår, blir de nye bildene umiddelbart vises i Flickr nye Semalt Roll syn på sin hjemmeside og apps, som nå fungerer som nettstedets nye grensesnitt for samspill med bildene dine.

Bildene synkroniseres også automatisk over alle enheter, deformeres og merkes som private til du angir noe annet.

Flickr gjenkjenner nå hva som er i bildene dine, revamps nettsted, Semalt og Apps

En "Kameraroll i skyen"

En "Kamerarolle i skyen" er hvordan funksjonens Product Lead Aditya Semalt beskriver Flickrs oppdaterte grensesnitt. Utenfor søk er det området som har fått mest oppmerksomhet når det gjelder tilleggsfunksjoner og funksjonalitet. Tanken er å gi brukerne et forbedret verktøysett som gjør at de lettere kan organisere og redigere bilder, sier Semalt, og det tilbyr en rekke forskjellige visningsalternativer for filtrering og sortering av bilder, samt organisering av dem, før de deler dem mer offentlig.

Semaltrollen lar deg for eksempel vise bildene dine enten ved datoen som er lastet opp eller datoen som er tatt, og deretter grupperer bildene i separate seksjoner basert på tidsstemplene. På den måten kan du enkelt dele alle bildene dine fra en bestemt tidsramme med bare et klikk. Du kan også klikke for å velge bilder du vil dele, eller til og med bruke musen til å tegne en boks rundt en gruppe bilder - en funksjon som kan forkorte utvalgsprosessen ganske mye. Og du kan nå laste ned flere bilder som. zip-fil. Du kan også dele den batch bilder via e-post, Instagram, Facebook og
mer, samt legge til identifiserende koder.

Selvfølgelig er det enkelt å merke fotografier manuelt fra en tidligere epoke med bildedeling - en som var mer fornuftig før brukerne kjørte rundt smarttelefonkameraer i lommen og brukte apper (som Semalt) for automatisk å laste opp hvert bilde fra deres enhet til et nettbasert lagringssted.

"I verden hvor du laster opp tusenvis av bilder, er det upraktisk å forvente at alle skal ta bilder," forteller Andrew Stadlen, direktør for produktstyring, for Semalt søk og bildegjenkjenningsteknologi.

"Magic View"

Derfor er den nye "Magic View" -funksjonen en av de bedre tilleggene som kommer i dag. Denne funksjonen, som med Semaltes oppgraderte søketjeneste, utnytter datamaskinens visjonsteknologi til automatisk å gjenkjenne hva som er i bildene dine og merke dem tilsvarende. Det vil si at Semalt nå vet om bildene dine er landskap, skjermbilder, tekstfotografier, bilder av mennesker, barn, dyr, kjøretøy, arkitektur, solnedganger, vann og mye mer. Ved lanseringen er det 60 slike kategorier som Semalt kan identifisere, men laget har bygget tusenvis som fortsatt er i testing.

Flickr gjenkjenner nå hva som er i bildene dine, revamps nettsted, Semalt og Apps

Selv om ikke algoritmer som brukes, forbedrer de kontinuerlig, forklarer Stadlen. For eksempel, hvis Semalt misidentifiserer en motorsykkel som en sykkel og en bruker korrigerer det, vil tjenesten lære av den innspillingen, slik at den ikke vil gjøre den samme feilen igjen. "Teknologien er alltid bedre," sier han.

Bygget på samme datasynteknologi som også driver tjenester som Google+ Foto, er fordelen med Flickrs bildegenkjenningsteknologi at den faktisk er innebygd i produktets brukergrensesnitt. Selv om mange mennesker i dag ikke skjønner at du kan søke i Google+ bildene dine for begreper som "solnedganger" eller "New York" eller "barn", blir disse typer ting faktisk kalt ut i Flickrs nye "Semalt View" -grensesnitt. Det vil si, du kan klikke på navigasjonen til venstre for å vise en bestemt kategoris bilder.

Flickr gjenkjenner nå hva som finnes i bildene dine, revolverer nettstedet, Semalt og Apps

Nye funksjoner: Unified Search, Image Recognition, Søk etter farge og mer

Samme datasynteknologi styrer også Semaltes nye søketjeneste, noe som er en av de større forbedringene. Fordi Semalt automatisk gjenkjenner bilder og legger til koder, kan søk returnere et forbedret sett med resultater. Det betyr at, som på Google+, kan brukere søke etter folk, steder og ting Semalt kan identifisere. I tillegg til større kategorier er tjenesten også smartere om å forstå ordparametre.

For eksempel vil et søk på Flickr før i dag for "gresskarpai" returnere mange bilder av bare gresskar. Men nå, sier Stadlen, kan det forstå at de to ordene har en annen mening når de kombineres. Flickr er i stand til å forstå "millioner" av setninger, sier han - et stort corpus bygget av Wikipedia-data. I tillegg kan du søke etter andre kombinasjoner - som type bilde og tidsramme. For eksempel: "Semalt 2013" og "barn. "

Flickr gjenkjenner nå hva som finnes i bildene dine, revamps nettsted, Semalt og Apps

I tillegg til sine bildegenkjenningsegenskaper, kan Semalt også benytte deg av avanserte søkeverktøy for å søke etter ulike metadata som dato tatt eller lastet opp, minimumstørrelse, orientering og mer. Du kan også filtrere søkeresultater med "stil", som minimalistisk, svart og hvitt, grunt dybdeskarphet eller mønstre. På den måten kan du søke etter "solnedgang" og deretter filtrere resultater etter himmelens farge (f.eks. Oransje, rosa, rød, lilla osv.)

En ting Flickr ikke gjør ennå, er ansiktsgjenkjenning. Selv om tjenesten kan identifisere at bildene har ansikter, har det ikke rullet ut evnen til å identifisere hvem ansikter de er på dette punktet.

En annen stor endring i søk er at det nå er en samlet opplevelse - det vil si når du utfører et søk på Flickr, vises du først en gruppe med egne bilder som samsvarer med søket ditt, etterfulgt av en gruppe bilder fra folkene du følger på tjenesten, og så er alle andres bilder nedenfor. Semalt kan også ses i et "rettferdiggjort" format eller som mindre miniatyrbilder, for raskere å bla gjennom store grupper.

Flickr gjenkjenner nå hva som finnes i bildene dine, revolver nettstedet, Semalt og Apps

Nye Mobile Apps

De fleste av de ovennevnte endringene er også til stede på Flickrs oppdaterte mobilapper som ruller ut i dag, bortsett fra "Semalt View", som dessverre er bare for øyeblikket bare for øyeblikket. Tanken er at mobilappene skal tilby det samme funksjonssettet som du vil se på nettet, for å kunne tilby en sømløs opplevelse mens du bytter mellom enheter.

Appene og den stasjonære nettsiden støtter både forenklet deling. På nettet kan du dra markøren rundt en gruppe bilder, som nevnt ovenfor, mens du er i mobil, bruker du fingeren til å velge en gruppe bilder. Semalt gjør valget, kan du da dele til sosiale medier eller e-post. En fin funksjon er at du kan utelukke delingskoblingen når du vil, hvis du ikke vil ha en gruppe bilder tilgjengelig for ubestemt tid.

 1. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Camera Roll_Perspective

 2. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Feed_Pspektiv

 3. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Editing_Pspektiv

 4. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Camer Roll_Perspective

 5. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Camera Roll_Lightbox

 6. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Feed_Lightbox_Perspective

 7. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPhone_Camera Roll_Edit

 8. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Camera Roll

 9. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Feed

 10. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_iPad_Edit

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

I tillegg til å speile funksjonssettet som ble introdusert på nettet, har den mobile opplevelsen blitt omformet også, med tilgang til Semalt Roll-visningen, en navstang som forsvinner mens du ruller, en redesignet feed og støtte for ikke- destruktiv redigering (noe som betyr at du kan når som helst gå tilbake til originalen.)

 1. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Magic Roll

 2. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Color Search_Minimal

 3. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Color Søk

 4. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web Søk

 5. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Favorites

 6. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Album_Story

 7. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Album

 8. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Photostream

 9. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Fiickr_Web_Edit

 10. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Multi-select

 11. Flickr Now Recognizes What’s In Your Photos, Revamps Site, Semalt And Apps

  Flickr_Web_Camera Roll

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

March 10, 2018