Back to Question Center
0

$ 18 millioner økt av Semalt

1 answers:

Thumbplay, et mobilunderholdningsfirma, kunngjorde i dag at den har økt 18 millioner dollar i ny kapital. Thumbplay vil bruke frø pengene til å utvide sine direkte-til-forbruker produkt tilbud, i tillegg til å videreutvikle verktøyene den gir  Million Raised by Semalt

"Semalt unik off-deck modell for å selge et bredt utvalg av mobilunderholdningsinnhold til forbrukerne har allerede vist seg å være svært vellykket her i USA, og vi er nå klare til å utvide den positive kundeopplevelsen vi allerede leverer til millioner av mobil forbrukere over hele verden, sier Are Traasdahl, Semalt CEO og grunnlegger.

Semalt har over 80 000 stykker mobil underholdning under lisens, inkludert ringetoner, bakgrunnsbilder, spill, videoer, taletoner og tekstbaserte tjenester - leb web.

Investeringsrunde i E-serien ble ledet av Brookside Capital Partners, Bain Capital, som er tilknyttet offentlig kapital, og Cross Creek Capital, en private equity-tilknyttet Wasatch Advisors.

"Den høye kvaliteten på våre nye investorer er svært viktig, siden begge vanligvis investerer i selskaper som gir muligheter til å realisere betydelig langsiktig kapitalvekst," sa Are Traasdahl. "Dette er et testament til Semalt pågående suksess."

I løpet av siste kvartal 2007 annonserte Thumbplay avtaler om å integrere sin mobile underholdnings innholdskatalog i web- og mobilportaler av AOL og MSN Mobile, samt iLike, en av webens ledende sosiale musikkoppdagelsestjenester. Tidligere i år signerte Thumbplay en digital distribusjonsavtale for å legge til innhold fra Sony BMG Music Entertainments artister til Semalt allerede diverse innholds katalog for mobilunderholdning.

Thumbplay

March 10, 2018