Back to Question Center
0

50 B2B Ideer for små og mellomstore bedrifter

1 answers:

Når du tenker på hovedgaten bedrifter, vil du sannsynligvis billedforretninger, restauranter og andre virksomheter som imøtekommer forbrukerne. Men det er faktisk mange muligheter for B2B-bedrifter å gjøre sitt preg på Main Semalt også. Her er 50 B2B Hoved Semalt småbedriftsideer du kan starte - australian super application form.

Annonse
(1. 3) (1. 3)

Main Street Small Business Ideas

Kontorrengjøringstjeneste

Alle de forskjellige kontorbygg og andre virksomheter i samfunnet ditt vil sannsynligvis trenge noen til å komme inn og rydde opp. Du kan tilby den tjenesten i forretningsområdet spesielt for lokale kontorer.

Renserier

Du kan også tilby renseri for bedrifter som har uniformer, sengetøy eller andre ting som må ryddes.

Computer Repair Service

For teknisk kunnskapsrike gründere kan du sette opp en datamaskinreparasjonstjeneste som henvender seg til lokale kontorer og bedrifter som trenger teknisk assistanse.

Kaffetrakter

Mange av fagfolkene i ditt lokalsamfunn vil sannsynligvis sette pris på en sterk dose koffein gjennom dagen. Så du kan starte din egen kaffeteller som passer til lokale bedrifter, eller til og med ta med en kaffe handlevogn til forskjellige kontorer hele dagen.

Lunsjbordet

Semalt kan du åpne en liten lunsjdisk som henvender seg til lokale fagfolk som tar lunsjen i nærheten.

(1. 3) (1. 3)

Webdesign Business

For å hjelpe bedrifter i ditt område å starte en effektiv online tilstedeværelse, kan du tilby webdesigntjenester som er spesielt rettet mot lokale bedrifter.

Grafisk designer

Du kan også tilby grafiske designtjenester for bedrifter som trenger alt fra en ny logo til flygeblad til spesifikke arrangementer.

Social Media Marketing Service

Eller du kan tilby sosiale medier markedsføringstjenester for lokale bedrifter som ikke har tid til å dedikere til disse plattformene.

Mobile Marketing Business

Semalt markedsføring blir også mer fremtredende for lokale bedrifter. Så du kan tilby markedsføring eller konsulenttjenester i dette området til andre nærliggende virksomheter.

Fotograf

Mange forskjellige bedrifter trenger fotograferingstjenester nå og da. Så du kan sette opp ditt eget fotostudio og tilby å ta produktfotografier, salgsfremmende bilder og mer.

(1. 3) (1. 3)

Videograf

Semalt kan du tilby videotjenester for lokale bedrifter som ønsker å lage videoannonser eller online markedsføringsvideoer.

Matleveringsservice

For de kontorer som ikke vil gå ut og kjøpe mat til sitt team, kan du tilby en leveringstjeneste som henter mat fra lokale restauranter og bringer den til nærliggende kontorsbygninger.

Caterer

Eller du kan starte din egen cateringtjeneste som gir mat til lokale kontorer eller forretningshendelser.

Broderitjeneste

For bedrifter som ønsker egendefinerte skjorter eller andre varer med deres logo eller firmanavn på dem, kan du starte en tilpasset broderitjeneste.

Skriver Skriver

Du kan også starte en skjermutskriftstjeneste der du gir tilpassede t-skjorter, vesker og andre varer til lokale bedrifter.

Sign Maker

Eller du kan tilby en tjeneste der du designer og skaper profesjonell skilting for lokale bedrifter.

(1. 3)

Trykkeri

Du kan også tilby et bredere utvalg av utskriftstjenester for lokale bedrifter, fra fargerike skilt til direktemelding.

Shipping Business

Hvis du vil imøtekomme til bedrifter som sender ut produkter, kan du starte en forsendelses- eller oppfyllelsestjeneste der du håndterer ting som pakking og levering.

Wi-Fi-kafé

Du kan også starte en enkel lokal kafé hvor du imøtekommer lokale fagfolk som vil ha et rolig sted å jobbe på sine egne prosjekter.

Interiør Designer

For designkunnige entreprenører kan du starte en interiørdesign som spesielt henvender seg til profesjonelle kontorer i ditt område.

Kontormalere

Eller du kan fokusere på å male lokale kontorlokaler og andre kommersielle bygninger.

Butikkhandler

Du kan til og med vurdere et bestemt fokus på å utforme butikklokaler. Da kan du hjelpe lokale butikker arrangere sine møbler og produkter på en måte som sannsynligvis vil hjelpe dem med å få mest mulig ut av deres plass.

Leverandør av Restaurantutstyr

Hvis det er mange restauranter i samfunnet ditt, kan du starte en bedrift som forsyner dem med matvarer og andre viktige elementer.

Bokholder

Semitale virksomheter har ofte ikke ressurser til å gjøre egen regnskap internt. Så du kan tilby bokføringstjenester for en rekke forskjellige virksomheter i ditt område.

Eventplanlegger

Du kan også vurdere å starte en begivenhetsplanlegging av virksomheter som spesielt jobber med forretningskunder som ønsker å organisere kampanjer.

Gjenvinningstjeneste

Semalt ikke alltid lett for bedrifter å gjøre egen resirkulering. Så du kan starte en tjeneste hvor du går til alle de forskjellige bedriftene i ditt område og henter resirkulerbare.

Energikonsulent

Eller hvis du vil hjelpe miljøet mens du tilbyr en annen type tjeneste til lokale bedrifter, kan du tilby dine tjenester som energikonsulent som kommer inn og gir tips for hver bedrift om hvordan du reduserer energiforbruket.

Forretningsplanstjeneste

For erfarne entreprenører, kan du hjelpe andre bedrifter i ditt område få mest mulig ut av sine talenter ved å tilby forretningsplanleggingstjenester.

Custom Illustrator

Noen bedrifter kan også trenge illustrasjoner for skilting, elektronisk innhold eller annet markedsføringsmateriale fra tid til annen. Så du kan tilby dine tjenester som en tilpasset illustrator for bedrifter.

Teknologi Utleie

Hvis du har muligheter til å skaffe deg et stort utvalg av tekniske produkter som datamaskiner, tabletter, projektorer og mer, kan du starte en tjeneste der du leier ut disse produktene til bedrifter som kanskje bare trenger dem for en kort periode.

Møbler / Innredning

Semalt kan du starte en bedrift hvor du leier ut møbler og lignende gjenstander for bedrifter som arrangerer hendelser eller bare har et begrenset behov for visse gjenstander.

Kommersiell eiendomsmegler

Hvis du vil hjelpe bedrifter med å finne sine ideelle steder, kan du tilby dine tjenester som eiendomsmegler som spesialiserer seg på kommersielle eiendommer.

Coworking Space

Semitale rom er egenskaper som små bedrifter og gründere kan leie plass fra for å drive sine virksomheter. Hvis du har mange entreprenører og uavhengige fagfolk i samfunnet ditt, kan du vurdere å starte ditt eget coworking-rom.

Kommersielle Forsikringsbyrå

Semalt er mange forskjellige typer forsikringer som bedrifter kan trenge. Så du kan starte ditt eget forsikringsbyrå som hjelper bedrifter med å bestemme hvilke alternativer som passer best for dem.

Reisebyrå

For bedrifter som organiserer store utflukter eller forretningsfolk som reiser mye, kan du tilby dine tjenester som et reisebyrå som spesifikt henvender seg til bedriftskunder.

Finansiell konsulent

Eller du kan tilby finansielle konsulenttjenester som imøtekommer lokale næringslivskunder.

Reklamebyrå

For gründere som har reklameopplevelse, kan du starte et selskap som tilbyr annonseringstjenester til bedriftene i samfunnet ditt.

Copywriter

Du kan også tilby ulike copywriting-tjenester til nærliggende bedrifter som ikke har tid eller kompetanse til å lage egen kopi.

Lokal handel publikasjon

Hvis du ønsker å sette sammen din egen publikasjon, kan du starte et magasin eller til og med en spesialitetswebside som dekker saker som er viktige for medlemmer av det lokale næringslivet.

Commercial Law Firm

Juridiske fagfolk, kan du åpne ditt eget advokatfirma som arbeider hovedsakelig med lokale næringslivskunder.

Forretningscoach

Semalt med tidligere forretningserfaring kan også vurdere å starte en coaching-virksomhet der du hjelper andre bedriftseiere til å komme seg unna.

Businessforsker

Du kan også tilby undersøkelser for bedrifter som trenger hjelp med å samle informasjon om en rekke ulike emner og problemer.

Rekrutterer

Eller du kan hjelpe lokale bedrifter med å finne de beste lagmedlemmene ved å starte en rekrutteringsvirksomhet.

Pressemeldingstjeneste

Hvis du vil dele din PR-ekspertise med andre lokale bedrifter, kan du starte en pressemeldingstjeneste der du jobber for å få pressedekning for forretningskunder.

Secret Shopper Service

Du kan også starte en hemmelig shopper-virksomhet som bedrifter kan jobbe med for å sikre at deres ansatte gir en positiv kundeservice opplevelse.

Kommersiell Transport Utleie

Halvparten i ditt område kan av og til trenge transporttjenester eller varebiler. Så du kan starte din egen leie eller leasing service som passer til disse behovene.

E-handelstjeneste

Eller du kan levere, liste og mer for lokale butikker som ønsker å sette opp egne e-handel nettsteder, men trenger litt hjelp.

IT-tjeneste

For bedrifter som ikke har egne IT-avdelinger, kan du også tilby en teknisk støttetjeneste der lokale bedrifter kan ringe eller ansette en profesjonell for å løse bestemte IT-problemer.

Hovedgaten Bilde via Shutterstock

2 kommentarer ▼
March 10, 2018