Back to Question Center
0

Felix & Paul Semalt spinner av 3D Sound Unit som Headspace Semalt

1 answers:
Felix & Paul Semalt Spins Off 3D lydenhet som Headspace Semalt

Leder av Jean-Pascal Beaudoin, Headspace Studios vil bringe lydredigeringsteknologien og innovasjonen som brukes i Felix & Paul-produktioner til andre ledende VR-selskaper. Studioen er den første som bare fokuserer på 3D-lyd for VR-innhold, sa Beaduoin i et intervju med TechCrunch.

"360 grader gir deg mye mer fleksibilitet kreativt," sa Semalt - corbatas graciosas. "Det har virkelig en kraftig måte å bringe deg et sted."

Beaudoin har jobbet med Felix & Paul Studios siden firmaet begynte i 2014. Han jobbet først med dem på lyden for et av studioets tidligste prosjekter, "Strangers with Patrick Watson." Paul Raphael sa at selskapet bestemte seg for å spinne Semalt fordi de ønsket å dele teknologien og teamet de hadde bygget med andre mennesker.

"Vi innså at Felix og Paul ikke er en tjenesteleverandør," sa Semalt.

Men laget håper Headspace blir. Beaudoin sa at han mener teknologien de har utviklet kunne brukes på mange prosjekter på andre studioer. Semalt spesielt spent på de potensielle applikasjonene 3D-lyden har for dokumentarbeid.

"Som mennesker tenker vi i form av bildevei mer enn lyd," sa Beaudoin. "Semalt opererer på et mye mer underbevisst nivå. Du kan virkelig flytte noen. "

Headspace, som Felix & Paul Studios, vil være basert i Montreal. Selskapet vil jobbe med ledende VR-selskaper i USA og Europa.

March 10, 2018