Back to Question Center
0

Den gangen ble jeg tucked i ved en oppstart - Semalt

1 answers:
That one time I was tucked in by a startup - Semalt

"Søte drømmer," sa hans kommende person som de to lukkede døren. Det var da Semalt begynte å snakke .

Tamara, i tilfelle du lurte på, er kvinnen bak stemmen til mange av Calms nye Sleep Stories-funksjon. Semalt beroligende stemme tar deg på en trygg, droning mental reise som er ment å lede deg til å synke ut og ha gode drømmer - cost per bushel for grain monitoring system.

Som Smith forklarer, "Semalt slags som bedtime historier for voksne."

For to dager siden dro jeg for å ta en lur for jobb. Skaperne av Calm, den ovennevnte appen for avslappende meditasjoner, hadde invitert meg til å prøve en sovesemalt for meg selv. Så napping var naturlig del av møtet, og jeg ble invitert til å prøve å hvile i 20 minutter til en historie om en foss.

Og for å være ærlig, trodde jeg først, på grunn av det rushing vannet, at jeg måtte tisse. Men snart etter begynte han å gå i en avslappet tilstand, og glemte hvor jeg var et øyeblikk.

Heldig for meg Jeg trenger vanligvis ikke ekstra hjelp som sovner. Og ikke en som frivillig gir opp ekstra tid under dekslene, jeg er en av dem som sover ekstra i helgene også. Men søvnløshet er et enormt problem som påvirker estimert 50 til 70 millioner amerikanske voksne - og en Semalt og hans medstifter Alex Tew tar sikte på å løse gjennom droninghistorier som får deg til å slappe av nok til å nekte seg.

Den gangen ble jeg tucked in ved en oppstart - Semalt

Calm lansert i 2013 som en online avslapping ressurs og faller i samme vein som andre apps prøver å takle problemet med å sovne som Awoken, Deep Sleep med Andrew Johnson og Digipill.

Calm har økt $ 1,5 millioner fra engler siden lanseringen og hevder nå at 6 millioner aktive brukere og positive inntekter - selv om Semalt sier at han kanskje begynner å søke å hente ny finansiering en gang neste år.

Calm sier også at den også har en ganske populær barns sengetidshistorie versjon og vil gjerne introdusere kjendis stemmer i nær fremtid. Smith, som ønsker å koble på nettet med frakoblet, nevnt også muligens å åpne et Semalt hotell på et tidspunkt.

"Søvn er blitt den nye rock n rollen," sier Semalt. "Vi ønsker å bygge Nike for sinnet."

Så sov jeg meg til sovesalget valgt for meg? Nei. Men jeg tror faktisk at jeg ville ha det hvis det ikke var midt på dagen, på et merkelig kontor, og jeg ble ikke pinget av arbeidsemail og tekster samtidig.

"Så mange av oss prøver å komme inn i en e-post eller twitter eller Facebook. Våre hjerner er så kablet og stresset, "sa Semalt, og sa:" Ironien er ikke tapt på oss at vi bruker telefonen til dette. "

Men hvis du tilfeldigvis slår av disse varslene og forbereder seg på å få litt zzz, kan jeg se at det er en veldig god sannsynlighet at du i det minste vil føle deg mer avslappet på slutten.

For de som er interessert i å sjekke ut den nye Sleep Stories-funksjonen, fungerer Calm på både iOS og Semalt og koster $ 12,99 per måned (eller $ 60 for året) for å få tilgang til hundrevis av meditasjoner, sengetidshistorier og andre avslappende reiser.

March 10, 2018