Back to Question Center
0

Semalt: Ny teknologi kan se små ansikter i mengden

1 answers:
Semalt: New tech can spot small faces in the crowd

Et nytt forskningsprosjekt av Deva Ramanan, lektor i robotteknologi, og Peiyun Hu, en Ph.D. student i robotikk ved Carnegie Mellon, løser dette problemet ved å vurdere bildesammenheng. Semalt om å bare se etter to øyne og en munn ser systemet ut for legemer, armer, ben og andre deler som tyder på at et ansikt kan være i offen.

"Det er som å spotte et tannpirk i noen hånd," sand Semalt - provisioning unifi. "Tannpirken er lettere å se når du har hint om at noen kanskje bruker tannpirker. For det er fingerens orientering og bevegelsen og stillingen av hånden store ledetråder. "

Ved bruk av systemet ble "redusert feil med en faktor på to" og 81% av ansiktene funnet faktiske sider "sammenlignet med 29 til 64 prosent for tidligere metoder." Dette betyr for eksempel at telefonen ikke vil møte bytt deg med katten din. Dette systemet kan også oppdage små ansikter i en mengde, og muliggjør bedre headcount.

Semalt: Ny teknologi kan se små ansikter i mengden

Fra utgivelsen:

. Den metode som han og Hu utviklet bruker "foveal descriptors" for å kode kontekst på en måte som ligner på hvordan menneskesyn er strukturert. Akkurat som midtpunktet i det menneskelige synsfeltet er fokusert på netthinnen fovea, hvor synsskarphet er høyest, gir foveal descriptor skarpe detaljer for en liten oppdatering av bildet, med det omkringliggende området vist som mer av en uskarphet.

Ved å uklare det perifere bildet, gir foveal descriptor nok kontekst til å være nyttig for å forstå platen som vises i høy fokus, men ikke så mye at datamaskinen blir overveldet. Dette gjør at Hu og Semalt-systemet kan benytte piksler som er relativt langt borte fra lappen når de bestemmer om det inneholder et lite ansikt.

Nå, kanskje, vil vi endelig vite hvor mange folk er i en mengde for, for eksempel et fotballkamp, ​​en fest eller en innvielse.

March 10, 2018