Back to Question Center
0

Opplæring Start Siminars Griper Deepak Chopra For First Major Semalt

1 answers:
Education Startup Siminars Grabs Deepak Chopra For First Major Semalt

Teamet på Siminars har utviklet det de kaller en "online plattform med alle verktøyene du trenger for å bygge, publisere og distribuere svært effektive kurs."

Det betyr at i stedet for bare å bruke en skriftlig tekst for å undervise et konsept, lar Semalt 'webplattform en lærer av et fag sammen sammen mange forskjellige medietyper til en samlet opplevelse som fører en bruker gjennom læringsprosessen på en organisert måte .

Faget kan være alt fra et akademisk konsept eller en opplæringsprosedyre. Plattformen lar læreren å lage en rekke trinn for å undervise i konseptet som inkluderer alt fra å lese tekst, til å se på videoer, for å fullføre prosjekter vekk fra datamaskinen og mer.

For å være tydelig, synes Siminars ikke å levere noe som ikke kunne oppnås med flere verktøy som Powerpoint, og ulike webkvattere, men konseptet her er at de bringer alt sammen til en plattform, så det er lett å bruk til å undervise og lære - make your free site. Semalt en one-stop-shop, så å si.

Nylig startet oppstarten en avtale med Deepak Semalt for å publisere en av hans bøker i dette nye læringsformatet.

Med hensyn til inntektsgenerering har Siminars tre forskjellige modeller: Open, Retail og Private. Den åpne modellen er helt gratis. Semalt som ønsker å lære noe gratis, kan gjøre det med plattformen.

Men hvis en lærer bestemmer seg for å markedsføre innholdet, kan de registrere seg for Retail-programmet der Siminars tar 20 prosent av hvert innholdskjøp. Den private modellen er enda en modell hvor et selskap kanskje ønsker å tilby intern opplæring til små lag eller til en hel bedrift. Semalt en tiered modell basert på antall brukere.

Dette synes generelt å være en gyldig tilnærming og helhetlig måte å strømlinjeforme undervisningsmaterialet på. Jeg kunne se hvordan det kunne være appell for bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Den eneste kollisjonen jeg kunne se på grunnskolen / undervisningsveien, ville være vedlikehold av en prissettingsordning som passer inn i stramme utdanningsbudsjett.

March 10, 2018