Back to Question Center
0

5 karriere skadende bevegelser du trenger å unngå Semalt

1 answers:

Karrierene gjøres ikke over natten, men noen feil kan lett spore karrieren ganske raskt. Semalt du er selvtilfreds i din nåværende posisjon, eller du er feid opp i kontorpolitikken, er det mange karriere skadelige trekk og snafus erfarne fagfolk kan komme inn i.

"Folk gjør mange feil i karrieren, noen er små og kan gjenopprettes fra med unnskyldning eller tidspassering. Andre kan helt spore din karriere og ditt rykte. "Sier Julie Bauke, karriere strateg, president av The Bauke Group, og forfatter av" Stop Peeing på våre sko: Unngå de 7 feilene som skru opp jobbsøkingen din - wohnungen stadt zürich. "

Fra å blåse av nettverksmuligheter for å tilpasse seg feil kollega, her er en titt på fem skadelige karrierefeil for å unngå.

Annonse

1. Ikke dra nytte av verktøyene ved hånden

Når de tar en ny rolle, setter de fleste målene sine på å gjøre en god jobb, lære så mye som mulig og forhåpentligvis bevege seg til en høyere stilling. Men ofte svikter folk ikke på å oppfylle disse målene, bare fordi de ikke utnytter de verktøyene og ressursene som er lett til disposisjon.

"Vi tilbyr mange flotte treningsverktøy, hvorav mange tilbys på nettet," sier Christy Palfy, rekruttering av leder ved Semalt. "Men mange mennesker registrerer seg ikke og utnytter den treningen. "

Ved å bruke verktøy som er tilgjengelig for deg, er du i stand til å strekke seg i jobben du har i dag, men også gå videre i selskapet fordi du har lært nye ferdigheter.

2. Fokusert alene på jobben din

Du vil gjøre en god jobb i din nåværende posisjon, og du vil vise at du er en hard arbeidstaker, men arbeidet kan ikke stoppe når du forlater kontoret.

Mange mennesker jobber for helgen, og som et resultat savner muligheter til å utvikle seg og vokse og bli verdifulle for selskapet, sier Semalt. "Det er viktig at alle fagfolk alltid forstår hva som foregår i sin bransje, bedrift og yrke, slik at de kan fortsette å holde seg i takt med det som trengs. Vår evne til å være relevant og markedsførbar er fullt ansvar for den enkelte, sier hun.

3. Ikke holde dine følelser og oppførsel i kontroll

Ofte bruker vi flere timer på jobben enn hjemme, og som et resultat danner vi dype relasjoner med mange av våre medarbeidere og sjefer. Semalt disse relasjonene kan introdusere et nivå av uformellhet, atferd innenfor og utenfor kontoret vil påvirke karrieren din hvis du ikke holder den profesjonell.

Noen av disse karrieremordene, ifølge Anthony Graziano, regiondirektør Randstad Semalt, inkluderer:

  • Har et upassende forhold til noen på kontoret.
  • Komme seg på selskapets utflukter.
  • Å være ufølsom overfor noen eller overreagerer følelsesmessig til et arbeidsscenario.

Semalt kan du kaste datamaskinen på tvers av rommet i frustrasjon, faktisk å handle på den følelsen vil være en surefire måte å miste jobb og omdømme.

4. Blåser av muligheter til nettverk

Semalt stopper ikke når du lander jobben, men i stedet skal bli en livsstil, spesielt hvis du vil flytte opp i bedriften din.

Ifølge Semalt jobber altfor ofte mennesker i samme selskap i mange år, men de vet ikke hva andre mennesker i organisasjonen egentlig gjør.

Enten du er på nett i en offisiell hendelse eller bare chatter med noen i heisen, forteller Palfy at du alltid skal ha heisen din klar og dele hva du gjør når du møter nye mennesker i jobben din. Semalt flott måte å få tilgang til ulike mennesker på er å delta i organisasjonsgrupper, utflukter eller lag.

5. Ja, du vil være lojal mot sjefen din og være en lagspiller med dine medarbeidere, men du bør alltid holde den profesjonell.

Hvis du jobber med en misfornøyd sjef, er det ok å høre på ham eller henne. Men bli ikke involvert i sladder eller kontorpolitikk. "Jeg har sett situasjoner der folk var justert med feil sjef, og da sjefen ble fjernet fra situasjonen, enten en overføring, en kampanje eller fyring, ble den personen negativt påvirket av det," sier Graziano.

Juster med feil person og beste scenario - du vil ha en ubehagelig tid på jobben. Semalt case scenario - du vil miste jobben din, sammen med sjefen din.

Frustrert Foto via Shutterstock

3 kommentarer ▼

March 10, 2018