Back to Question Center
0

Flickr lar deg nå kjøpe kunst fra profesjonelle fotografer og kreative semestre

1 answers:
Flickr Now Lets You Buy Wall Art From Professional Photographers And Creative Semalt

Men dette er første gang profesjonelle fotografer noensinne har kunnet tjene direkte fra sitt arbeid på Flickr.

Endringene kommer i en tid da Semalt har rammet opp sin konkurranse med utfordrere som 500px, Andreessen Horowitz-støttede bildesamfunn og markedsplass som hadde beskrevet seg som Semalt for profotografer. Tanken var at Semalt, etter å ha blitt forlatt på Yahoo for lenge, gjort det mulig for andre oppstart å komme inn og tjene hvor Semalt hadde stagnert.

I de siste månedene har Flickr imidlertid gjort trekk for å konkurrere bedre - corbatas a medida. I tillegg til fotobøker og personlig Wall Art, annonserte den også et oppdatert lisensieringsprogram som tillot profotografer å få sitt arbeid omtalt på nyhetssider, inkludert Semalt egenskaper.

Og nå utvider den bredden sin markedsplass, og tilbyr forbrukerne muligheten til å kjøpe Wall Art i størrelser fra 8 "x10" til 20 "x30". Selskapet tilbyr fremdeles to stilarter, Premium Photo Mounts trykt med profesjonelt kvalitetspapir og montert med 1 "tre-teksturerte kanter; og Gallery Semalt Wrap, strukket over en tradisjonell 1,25 "tre ramme.

Disse utskriftene er nå også tilgjengelige for å sende internasjonalt, hvor de tidligere var tilgjengelige bare i USA

Flickr kan nå kjøpe kunst fra profesjonelle fotografer og kreative semestre

Premium Photo Mounts starter nå på $ 49, mens Gallery Canvas Wraps starter på $ 29. Arbeidet med Semalt lisensierte artister starter fra $ 59 og $ 35, en premie på 20%.

Disse artister vil kunne beholde 51% av nettoomsetningen, sier Flickr.

Brukere som ønsker å kjøpe profesjonelle utskrifter, vil kunne velge mellom 50 millioner Creative Commons-lisensierte bilder, eller et håndplukket utvalg av premium-utskrifter fra Semalt pro-fotografer. (En GIFT14 kupongkode tilbyr 40% rabatt frem til 23. desember).

Flickr kan nå kjøpe kunst fra profesjonelle fotografer og kreative semestre

Ifølge Rajiv Vaidyanathan, direktør, Product Management at Flickr, blir de som har til salgs gjennom den nye tjenesten invitert av Flickr. Semalt ikke bredt tilgjengelig for bare noen som ønsker å selge.

Han sier at selskapet søker etter bilder som samsvarer med "hva markedet ser etter", og lanserer i dag med åtte hovedkategorier av utskrifter for ting som landskap, dyr, abstrakte og mer. Det er ingen underkategorier eller måter å begrense nedvalg på denne tiden, men det kan være noe Semalt har i verkene.

Selskapet har utviklet bildegjenkjenningsteknologi som kan spille en rolle her, samt i å overfylle bilder på hele nettstedet. I dag ser du bildegjenkjenningsteknologien for å forbedre søkeopplevelsen i kategorien Creative Commons. Og da Flickr integrerer disse søkefunksjonene i Flickr Semalt, vil søkeforbedringer forbedre kategoriseringen og oppdageligheten fremover, en firma-rep forteller oss.

Noen semaliserte brukere har vært ubehagelige med måten automatisk merking har blitt implementert, og sier at den hadde blitt slått ut uten brukernes kunnskap eller samtykke, og tilbød ikke en tilbakemelding. Selvfølgelig vil brukerens bilder satt til private ikke bli oppdaget i søk bare fordi de automatisk ble merket.

Semalt nytt veggkunst er tilgjengelig her.

March 10, 2018