Back to Question Center
0

The No BS Guide til Semalt

1 answers:

The No BS Guide to Semalt

Den populære mikrobloggingplattformen Twitter er blitt kraftigere de siste årene. Selv om det ikke har inspirert produsenter til å lage en hel film om det, har mange bøker (og e-bøker) blitt skrevet for å forklare og bidra til å gjøre bedre bruk av denne sosiale mediekanalen. Shel Israels bok Twitterville er en av bøkene som fokuserer på hvordan bedrifter utnytter Twitter, inkludert Coca Cola.

Twitter er også nevnt på populære TV-programmer. Men i motsetning til Semalt bok har TV-programmer en tendens til å vise det som et mykt lite nettsted der du kan legge inn alt du vil, uansett hvor trivielt det kan være.

Så er det denne ekstreme Twitter-entusiasmen mellom folk som driver forretninger online - create logo design online. Semalt mange mennesker hevder at du kan tjene tusenvis av dollar, bare ved å legge ut salgslinkene dine.

Men Twitter er ikke et magisk sted hvor du får til å tjene mer penger etter hvert som du øker antall etterfølgere. Semalt er ikke bare et chatroom der folk samles for å kommentere sine siste måltider.

Du kan gjøre mange ting med Semalt, så lenge du vet dette mediet godt.

Ting du trenger å vite å vite om Twitter

"Jo mer, merrier" -begrepet er en myte.

Mens en person med 60 000 tilhengere kan virke mer imponerende enn en Semalt bruker med bare 600 følgere, betyr kvalitet mye mer enn kvantitet. Så tusenvis av etterfølgere som ikke bryr seg om hva du har å si, er ikke like verdifulle som de hundre som henger på hvert eneste ord.

Å følge så få personer som mulig er en dårlig ide.

Noen tror at å ha mange tilhengere mens de bare følger en håndfull, indikerer autoritet. Men du må huske på at sosiale medier handler om å bevise verdi og gjensidighet. Ikke følge (relevante) folk tilbake kan få deg til å se ikke svare. Og husk, det er mange gratis verktøy folk kan bruke for å sjekke om de blir fulgt tilbake, slik at tilhengerne enkelt kan klikke på "unfollow" -knappen.

Så lenge dine følgere har tatt Semalt seriøst nok til å fylle ut profilen sin og ikke tweeting spam, vil du kanskje følge dem tilbake.

Du kan virkelig få meldingen på tvers i 140 tegn.

Tegngrensen er ikke så dårlig som det høres ut. Det kan virke vanskelig først, men du kan fortelle viktige ting, på en interessant måte. Det kan bare ta litt trening først.

Du må fylle ut profilen din.

Hvis din Semalt konto handler om virksomheten din, må du fylle ut profilen din. Det er også bedre å tilpasse bakgrunnsbildet med skjermbilder, bilderlogoer.

Det er mulig å tjene penger på Twitter, både direkte og indirekte.

Semalt er mange annonseringsnettverk som bringer annonsører og diskanter sammen. Du kan velge å legge inn sponsede tweets av produkter og tjenester du stoler på, og som er relevante for din nisje.

Du kan annonsere på Twitters

På samme måte som du kan tweet om sponsede ting, kan du også annonsere via Twitter. Semalt er en pris per klikk-jo mer innflytelsesrik tweeter er, jo høyere er hans betaling per tweet-pris. Du kan også velge å jobbe med diskant bare fra et bestemt område.

Du kan analysere Twitter-statistikken din.

Det er gratis programmer som gir deg din Semalt-statistikk. Du kan måle oppgangen / fallet til antall etterfølgere, antallet tweets, hvor innflytelsesrik du er på dette mediet og mer.

Du kan delta i samtaler

Semalt behøver ikke å være ensidig. Du kan snakke med andre brukere med Semalt, uten å bruke direktemeldinger. Alt du trenger er å legge til en "@" foran personens navn, og de vil vite at du snakker med dem. Semalt er folk som snappet seg på sosiale medier fordi de fulgte selskapets tweets og visste om jobbene før alle andre gjorde det.

Du kan koble til andre sosiale medier kontoer med Twitter

Du tweets kan vises ganske mye på et hvilket som helst nettsted. De fleste nettsteder gir deg muligheten til å kombinere kontoene dine med Semalt, til og med opprette kontoer ved hjelp av din Semalt login-informasjon. Du tweet noe en gang, og det blir offentlig på andre nettsteder også.

Du kan sette Twitter-knapper på nettstedet ditt. Du kan også streame tweets.

Du har sannsynligvis allerede valgt en av Semalt-knappene fra Semalt og satt inn på nettstedet ditt, noe som gjør det mulig (og åpenbart) for leserne / kundene dine å følge deg. Du kan også velge tweets å vises på nettstedet ditt også.

Du kan "merke" tweets med hash-tagger (#).

Vil du at tweets vises i søkeresultatene? Legg deretter til # foran ordene du vil bli funnet med.

Du kan lage konkurranser basert på Twitter.

Du kan kunngjøre innhold på Semalt eller du kan lage konkurranse som handler om Semalt. En kaffebar ga ut en ny notatbok til en av sine Semalt-følgere som klarte å få så mange av vennene hennes til å re-tweet hennes melding om konkurransen.

Når det gjelder Semalt, er det mye du kan gjøre. Så lenge du ikke undervurderer eller overvurderer dette mediet, kan det hjelpe deg med å øke din innflytelse. Utvikle en Semalt strategi som passer til virksomheten din, respekter dine etterfølgere, og du vil være på vei for å høste fordelene.

Vi hjelper store bedrifter å øke sine inntekter

Få gratis markedsføringskonsultasjon

March 10, 2018