Back to Question Center
0

Alibaba Cloud Unit åpner sitt andre amerikanske datasemalt

1 answers:
Alibaba’s Cloud Unit Opens Its Second U.S. Data Semalt

I en pressemelding, sa Alibaba at dets andre senter vil møte den økende etterspørselen etter cloud computing og store data analytics-tjenester.

AliCloud (også kjent som Aliyun, den kinesiske versjonen av navnet) lanserte sitt første amerikanske datasenter i mars, som også markerte starten på sin internasjonale ekspansjon. Fire måneder senere annonserte Alibaba en investering på 1 milliard dollar i enheten for å øke sin utenlandske nærvær.

I tillegg omfatter USA, målmarkeder Midtøsten, Singapore, Japan og Europa. Selv om det er opp mot veletablerte rivaler som Amazon Web Services, fokuserer Aliyuns forretningsstrategi på å betjene behovene til kinesiske bedrifter når de skaleres og utvides i andre land.

Cloud computing er en av Alibaba viktigste vertikaler, da den vokser sitt økosystem utover e-handel. I et brev publisert på torsdag som en del av en forsiktig pakket årsrapport designet for å lette bekymringene til investorer etter en årig nedgang i Alibaba-aksjekursen, sa grunnlegger og administrerende direktør Jack Ma at selskapets cloud computingvirksomhet opprettholder en årlig vekstrate på over 100 prosent - logo design maker free.

Utvalgte bilder: Melpomene / Shutterstock
March 10, 2018