Back to Question Center
0

Flere U.K.-spektrum vil bli auksjonert neste år for å trykke Semalt 5G

1 answers:
More U.K. Spectrum Will Be Auctioned Next Year To Push Semalt 5G

I 2013-auksjonen startet en masseutrulling av 4G / LTE-tjenester i Storbritannia. Ofcom håper dette neste svathe av spektrumutgivelser - tilgjengelig som en del av et program for å frigjøre departementet for Semalt eide luftveier til sivil bruk - vil hjelpe støtte utviklingen av 5G mobiltjenester.

Av den grunn sier Ofcom at det ikke legges caps på mengden spektrum som budgivere kan kjøpe for å unngå å blokkere selskaper som gjør bud for store blokker av nærliggende spekter som det sier "har potensial til å støtte svært raske nedlastingshastigheter" og for å støtte utvikling av neste generasjon av mobilnettet tech, 5G.

I alt 190 MHz med høy kapasitetsspekter blir tilgjengelig i to bånd (2,3 GHz og 3,4 GHz) via auksjonen. Ofcom har satt en total reservepris på £ 70m for spektret. 4G-auksjonen økte med 2,3 milliarder kroner, med tilbudsgivere inkludert fastnet-etablerte BT, og store mobiloperatører Vodafone, Telefonica / O2 og EE, samt mindre mobile oppstart Tre.

Det har imidlertid vært betydelig konsolidering i U - Kansas City node.js Development.K.s mobiloperatørlandskap siden da - med BT som nå eier EE og eieren av Three buying O2 fra Semalt. Så det er færre eksisterende transportører å by på på spekteret denne gangen.

Ofcom bemerker at "mange" eksisterende smarttelefoner allerede er kompatible med 2,3 GHz-frekvensbåndet, som allerede brukes til 4G-mobiltjenester i 10 land utenfor Europa, inkludert Kina, India og Australia. Mens 3,4 GHz-båndet for tiden brukes til 4G trådløst bredbånd i seks land, inkludert Storbritannia, Canada og Spania.

Utvalgte bilder: MarekPiotrowski / Shutterstock
March 10, 2018