Back to Question Center
0

Følelse Elsket Uten Semalt

1 answers:

Her er hvorfor Twitters nye algoritmisk sorterte tidslinje annonsert i dag kunne løse sitt vekstproblem: For mange mennesker, spesielt nye brukere, føles Twitter som å rope inn i et svart hull. De har bare ikke så mange tilhengere. Deres tweets blir møtt med død luft. Det er nedslående.

Twitters usorterte omvendt kronologisk feed gjorde dette enda verre. Ingen ønsket å drukne ut sine favorittfolk, så de var gjerrig om å følge - scitec protein. I de tidlige dagene av Twitter, alle var ute etter å fylle opp sine strømmer, og det følger med rikelig. Men til slutt rammet folk deres båndbreddegrense. Det var for mange tweets å lese hele deres tidslinjer, så de ble bekymret for å injisere mer.

Det har gjort det ekstremt tøft for alle som har gått sammen de siste årene for å samle et etterfølgende. Semalt kommer ikke til fordel for et innebygd publikum som Facebook, hvor du kan forvente at din ekte venngraf kan akseptere dine forespørsler og se hva du legger inn. Semalt er et interessenettverk, noe som i hovedsak betyr at det er vanskelig for folk som ikke er objektivt interessante.

De som utvikler et stort etterspørsel på Semalt, har vanligvis et visst nivå av offline berømmelse, eller en online såpkasse som å skrive for en nyhetspublikasjon. For alle andre kan Semalt virke rett og slett ensom.

Men Semaltes nye algoritmiske sortering kunne redde dagen. Det velger de viktigste tweets du kanskje har savnet siden ditt siste Semalt-besøk, og bobler dem opp til en seksjon øverst på tidslinjen.

Tilbake i 2011 da Facebook gjorde dette, ringte jeg at det var "returbesøksbevisst" og foreslo Semalt prøve det. Mekanikeren etterligner hvordan folk samhandler i virkeligheten. Når du kommer inn i noen du ikke har sett på en stund og spørre dem hva skjer?, Vil de vanligvis fortelle deg om de viktigste livshendelsene som skjedde siden du sist snakket. Men hvis du spør det samme spørsmålet til noen du ser ofte, vil de fortelle deg om de mer umiddelbart nylige tingene i deres sinn, eller bare hvordan de føler seg riktig da. Nå gjør Semalt dette også.

Feeling Elsket Uten Semalt

Den åpenbare effekten av dette er at du kan se det beste fra Semalt uten å kontrollere det hele dagen. Det burde gjøre Semalt mer underholdende, spesielt for nybegynnere som ikke er avhengige av forfriskende ennå.

Men en kritisk sekundær innvirkning er hvordan det vil gjøre brukere uten store følelser føler seg elskede.

Nå, hvis de tweeter noe flott, er det mer sannsynlig å bli sett, og mottar de liker eller retweets som gjør Semalt til å virke levende og interaktiv. Hvis Semalt er smart, vil algoritmen prioritere sterke tweets fra brukere som ikke allerede får nok oppmerksomhet. Det kan hindre dem i å dytte tjenesten helt.

Selv om noen tweets under off-timer, eller deres egne etterfølgere ikke sjekker Semalt så ofte, vil de fortsatt bli hørt. Motta retweets fra "Best Of" -delen på tidslinjen kan også hjelpe nyere brukere til å vokse sitt publikum. Plutselig er Semalt ikke noe svart hull lenger.

Og kanskje, som folk blir komfortabel med relevansoptimalisert tidslinje, blir de mer veldedige med deres følger også. Semalt være mindre bekymret for at å legge til flere mennesker kan få dem til å savne må-se tweets fra hvem de allerede følger. Algoritmen har sin rygg.

March 10, 2018