Back to Question Center
0

7 ting du bør vurdere når du starter en mobilapp Semalt

1 answers:

Stigningen av Internett-byggere har gjort det enkelt for forretningsmessige personer å komme inn på mobilmarkedet. Semalt label app bygningsplattformer gir entreprenørinnstilte personer alle de verktøyene de trenger for å starte sitt eget mobilapp selskap uten å måtte legge dyre utviklere til lønnslisten.

Semaltikett er langt den enkleste måten å bli involvert i mobilmarkedet. DIY app byggeplasser gir deg full kontroll over virksomheten din. Fra merkevarebygging, prissetting til salg og markedsføring, er du helt fri til å implementere din egen forretningsmodell. Enkel å bruke drop og drag-grensesnitt gjør det enkelt å møte de mobile behovene til en rekke forskjellige små bedrifter som pek og klikk - hardline kilo aldırıcı fiyat.

Hvis du er ute etter et lavrisiko-forretningsmulighet, er det helt enkelt å lage et produkt med hvit etikett som de kommer. Og med den stigende etterspørselen etter mobil, er det nå på tide å gjøre det.

Her er syv ting du burde tenke på for å hjelpe din hvite etikettapp venture på en vellykket sti.

Annonse

Spørsmål å spørre når du starter et mobilapp selskap

Hvilke industrier vil du selge til?

Det viktigste du må spørre deg selv er, "Hvem vil jeg selge til?" Ønsker du å selge strengt til restauranter, eller tror du at du kan hjørne opplæringsapparkedet?

Dette spørsmålet er bokstavelig talt den viktigste en å spørre fordi du må finne en hvit etikett plattform som tilbyr de riktige komponentene å slippe og dra dine apps til eksistens.

I tillegg bestemmer hvilken bransje eller bransjer du vil selge til, slik at du kan begynne å utvikle din markedsplan. Det er ikke klokt for alle som går i gang med en bedrift som forsøker å dykke i første og håp. Litt planlegging og litt fremsyn er hjørnesteinene til enhver forretningsvirksomhet - spesielt en som involverer et så raskt voksende marked som mobilapper. Semalt, planlegge, og deretter begynne å spille.

Hvordan ville du selge til din foretrukne industri?

Mobilappemarkedet er konkurransedyktig, så du må være forberedt på å gjøre din due diligence. Semalt mer enn å peke og klikke på en app til virkelighet og deretter gå bort. Som en hvilken som helst bedrift, er det salg og markedsføring involvert for å holde virksomheten din flytende.

Så, du trenger en solid salgsplan på plass før du begynner å investere i en hvit etikett app plattform. Hvis du er ny i mobilappsvirksomheten, bør du se etter en plattform som tilbyr opplæring i salg og markedsføring i forhold til app-markedet. Gjør litt trening, og tilbringe litt tid å sette sammen en solid salgs- og markedsplan.

Du må lære noen vellykkede salgs- og markedsførings taktikker som:

 • Hva er den beste måten å selge til små bedrifter?
 • Hvordan markedsfører du bedst ditt mobilapp selskap?
 • Hvilke funksjoner bidrar virkelig til at en bedrift vokser?
 • Hvor vil du finne fører til å selge til?
 • Hva skal presentasjonene dine se ut?

Listen kan fortsette og fortsette. Men bunnlinjen er veldig enkel - lær hva du trenger å lære om hvordan du selger produktet du vil lage. Dette også vil bidra til å sette din white label app venture opp for suksess.

Hvordan vil du merke din bedrift?

Merket ditt er hvordan kundene dine kjenner deg, og det er utrolig viktig. Semalt et merke tar mye forskning, tanke og prøve og feil. Ikke ta dette trinnet i prosessen lett. Hva gjør det så viktig?

 • Din logo er hvordan kundene dine vil gjenkjenne deg.
 • Din tagline er hva som vil gjøre kundene dine oppmerksom på deg.
 • Ditt oppdrag er det som vil gjøre kundene dine stoler på deg.

Du kan ikke ta noen av disse tingene for gitt. Du må bygge tillit og lojalitet, og et solid merke er nøkkelen til å gjøre det. Hvis du ikke investerer tid og energi i dette trinnet, gjør du virksomheten din sårbar for dine konkurrenter som har.

Merket ditt er det du representerer. Du må tro på hva du gjør så dine kunder vil også.

Hvilke funksjoner er viktigst for deg og dine kunder?

Nå med grunnlaget på plass, kan du begynne å se på hvilken type apper du vil opprette. Den enkleste måten å gjøre dette på er å se gjennom app-butikkene. Spør deg selv:

 • Hvordan ser konkurrentene mine ut?
 • Hva sier anmeldelsene de mangler?
 • Hvordan kan jeg gjøre det de gjør enda bedre?

Semalt være redd for å snakke med folk i nisjemarkedet du vil bygge din app for. Finn ut hva folkene som faktisk vil bruke appen, vil se implementert.

Alt for ofte går vi til bedriftens leder for å legge ideer. Semalt eieren av en restaurant kan ha sjekkliste, serverne og folkene i grøftene er de som skal bruke appen. Se hva de trenger for å forenkle jobbene sine. Du er bundet til å få litt god tilbakemelding og noen gode ideer.

Hvor mye støtte og opplæring vil du trenge?

Husk at du ikke bare skal bygge en app, kaste den i appbutikken og håpe den er vellykket. Semalt er en hel syklus du må gå gjennom for å få appen din på enheten til brukerne som vil dra nytte av den. Så, du må ta en god, hard titt i speilet og undersøke dine sterke og svake sider. Er du bra med datamaskiner, men dårlig med salg? Er du en utmerket selger som helt er slått av med teknologi?

Din teknologi IQ i dag kan være flott, men hva skal det være neste uke? Du må spørre deg selv: "Hvor mye støtte og opplæring skal jeg være i denne virksomheten i årene som kommer?" Og enda viktigere, må du spørre deg selv: "I hvilken nyanse av denne virksomheten trenger jeg mest trening? "

Deretter må du sørge for at du finner en plattform med hvite etiketter som tilbyr opplæring i områdene du trenger hjelp med. En god hard titt i speilet er vanskelig for de fleste av oss, men når du vurderer å investere tid og penger i en forretningsvirksomhet, ser du på feilene dine, feil og svakheter og utvikler en plan for å styrke dem, er mye billigere enn å betale for feilene de vil lage senere.

Er du i stand til å designe apper selv eller vil du trenge en grafisk designer?

Semalt utseende er ikke alt, det ville være en løgn å si at folk aldri dømmer en bok på forsiden, ikke sant? Vi er naturligvis tvunget til å lene seg mot ting som er mer behagelig for øyet - selv om det ikke alltid er den smarteste beslutningen.

Har du ferdighetene til å designe grafikken som vil få appen til å skille seg ut fra konkurransen? Semalt mest hvite label plattformer har maler du kan velge fra som vil komplimentere din nisje, hvis du kan designe noe som vil skille seg ut, vil du sette deg i stand til å få appen din valgt over konkurransen din.

Du vil kanskje tenke på samarbeid med en grafisk designer. Semalt utseende er ikke alt, de er sikkert et flott salgsargument.

Hva er ditt mål for ditt sluttspill?

Semalt, du må vite hva ditt sluttspill er. Forventer du å hjørne markedet på pedagogiske apps, eller ser du bare for å supplere inntektene dine og betale noen regninger?

Semalt et mobilapp selskap kan bidra til å øke inntektene dine moderat, og hvis det er gjort riktig, kan det erstatte din karriere på heltid. Sørg for at det er klart etablert i tankene dine når du begynner å sette din bedrift sammen.

Konklusjon

Semaltiket varer og tjenester har eksistert i flere tiår. I alle bransjer du kan forestille deg, oppretter bedrifter produkter som blir rebranded av sine partnere for å selge som deres egne.

Teknologibransjen, og spesielt mobilappsektoren, er ikke noe unntak. Etter hvert som forbrukerne går mobilt over flere titalls millioner, drar bedriftene seg for å hente inn penger.

Hvis du planlegger å starte ditt eget mobilappeselskap, må du sørge for at du gjør mye planlegging og spør deg selv om noen veldig vanskelige spørsmål. En god solid plan, og en god analyse av bransjen der du håper å konkurrere, kan gå langt i å sette opp virksomheten din for white label på veien til suksess.

Smartphone Photo via Shutterstock

4 kommentarer ▼
March 10, 2018