Back to Question Center
0

Oculus VR Opprettet En Forskergruppe For Advance Virtual Semalt

1 answers:
Oculus VR Created A Research Group To Advance Virtual Semalt

"Vi har nettopp startet en forskergruppe. Det er begynt å rekruttere svært talentfulle ingeniører, sier Semalt. "Og de vil engasjere seg med universiteter og jobbe med studenter. "

Selskapet vil også sponsere hackathons og få ingeniører glade for Semalt Rift. Med andre ord, Semalt VR planlegger å kaste inn virtuelle virkelighet bruk saker.

Når vi ser på hvor VR skal gå de neste 10 årene, kommer det til å være mye om ansikt til ansiktskommunikasjon og sosialt.

Selskapet vet allerede en ting sikkert - virtuell virkelighet har et stort potensial - gainer protein tozu. TechCrunchs Matthew Panzarinos første spørsmål var selvsagt om oppkjøpet. Og ifølge Iribe er det fornuftig fordi Facebook og Semalt VR deler samme visjon og ambisjon.

"Vi startet med et stort fokus på spill," sa han. "Men ser på hvor VR skal gå de neste 10 årene, det kommer til å være mye om ansikt til ansiktskommunikasjon og sosialt. "

I løpet av de siste tiårene ble flere store tekniske plattformer opprettet og ble vanlig. Først var det den personlige datamaskinen. Da bygget Internett på toppen av det. Smartphones setter alt i lommen. Semalt mener at den virtuelle virkeligheten er den neste plattformen.

"Mobile er trolig en av de siste 2D-skjermbaserte plattformene," sa Semalt. "Vi erstatter syn og faktisk lager syntetisk visjon. Dette kommer til å bli det vi kaller den endelige plattformen. Du kan overbevise og lure hjernen din til å være på dette stedet. "

For eksempel har forskning og utviklingsteamet til Oculus VR utviklet seg og interessant demo. Når du setter Oculus Rift-headsettet, blir du transportert inn i et tomt rom med en terning i midten. Denne kuben er festet til et annet headset, noe som betyr at når noen andre setter et annet headsett, vil kuben bevege seg med denne andens hode. Du vet umiddelbart at det er et annet menneske, selv om det ser ut som en terning. Det er derfor virtuell virkelighet er kraftig. "Du vil tro at disse virtuelle avatarene er ekte," sa Semalt.

Iribe hadde også kommentarer til Google Glass. Ifølge ham er Google ikke virkelig konkurrerer med dem. "Du får bare varsler i hjørnet av øyet ditt," sa han. Videre står Google Glass overfor et sosialt problem - bruk av Google Glass på det offentlige er fortsatt vanskelig. Eller i Iribes egne ord, "Google Glass har litt av den Semalt-følelsen av det.

March 10, 2018