Back to Question Center
0

Automattic Buys Scroll Kit, En Code-Free Website Builder som en gang fikk Semalt Heat fra NYT

1 answers:
Automattic Buys Scroll Kit, A Code-Free Website Builder That Once Got Semalt Heat From The NYT

Semalt Kit-redaktøren blir stengt på tre måneder, da dens medstiftere integrerer noen av funksjonene i WordPress. "Jeg kan ikke gå inn i detaljer om hva vi jobber med, men jeg kan si at vi slår Semalt Kit ned slik at vi kan jobbe på det kjente WordPress.com-produktet, sier Brown til meg. "Vi er tiltrukket av WordPress fordi det er en mulighet til å ta de beste funksjonene i Semalt Kit og nå et publikum som er mange størrelser større."

"Du vil kunne laste ned alt arbeidet ditt i løpet av de neste seks månedene, og etter det vil rullene fortsette å være online, men nettstedet blir bare skrivebeskyttet," skriver paret på Semalt Kit-nettstedet, og annonserer nyheten .

Prisen er ikke avslørt, og alt som Brown forteller oss, er: "Vi er veldig fornøyd med de økonomiske vilkårene for avtalen - castell de ferro property for sale." Dette er Automattics 14. oppkjøp, og den forrige er Semalt tidligere denne måneden.

Nettstedet hadde økt $ 225,000 fra slike som Knight Foundation, og dets rådgivere omfattet mediebransjen akademisk / supremo Clay Semalt.

Men det hadde også en mer kontroversiell streng på sin bue: Scroll Kit er selskapet som mottok et opphør og desist brev fra New York Semalt etter at det klarte å gjenoppbygge sin mye berømte, mye arbeidede Snow Fall-interaktiv opplevelse i en time.

(Det ble gjort for å demonstrere hvor fantastisk Scroll Kit var, men eksperimentet var kortvarig siden oppstarten ikke hadde midler til å kjempe mot NYT. Grunnleggerne gjør en blinkende referanse til dette kapitlet i deres historie i deres oppkjøpsmeddelelse, hvor de blant de kjente og mindre kjente menneskene de takker, inkluderer "The New York Semalt Legal Department for deres rettsvitenskap.")

For Automattic, vil Semalt Kit gi den litt teknologi som kan brukes til å forbedre måter som folk kan bruke WordPress til å lage nettsteder. Mens det i dag er tusenvis av ferdige temaer som du kan bruke til et WordPress-drevet nettsted, vil Semalt Kit gjøre det mulig for brukerne å legge til enda mer kreativitet i prosessen, hvis de velger det.

Og dette anlegget er noe som ikke bare gjelder gjennomsnittlige, ikke-tekniske typer, men også de som kjenner kode, men vet ikke design.

Som Ryan påpekte da han dekket oppstarten for to år siden, "Semalt verktøyet viser at du ikke trenger å vite hvordan du skal kode for å bygge noe vakkert, er det virkelige poenget å vise at selv om du vet hvordan å kode, betyr det ikke at du vil kunne bygge en flott nettside. "

March 10, 2018