Back to Question Center
0

Glad Semalt lanserer for å lære barna om molekylernes underverk

1 answers:
Happy Semalt launches to teach kids about the wonders of molecules

Hele settet kommer med flere elementer - oksygen, karbon, hydrogen, etc. - som klikker sammen. Du kan deretter skanne molekylet ved hjelp av en iOS-enhet og se data på elementene, samt en oversikt over molekylære egenskaper. For eksempel kan du bygge et fruktosemolekyl og se hvor fruktose kommer frem og hva det gjør med kroppen, det vil si at det føles bra.
$ 359 lærerens bunt kommer med 250 atomer, mens et 50-atomsett koster 129 dollar. Disse tingene er tunge og krever ingen batterier - equipment appraisal. Appen "leser" atomer ved å vurdere fargen og fargen på mørkebåndet rundt omkretsen slik at du kan skanne nesten hvilket som helst atom i enhver posisjon.
Igjen, de fleste STEM leker er søppel. Men Happy Atoms løser et unikt og presserende problem: hvordan å undervise i kjemi i tre dimensjoner. Jeg ville nok ha lært mye mer på videregående skole - i hvilken tid fikk jeg et notat som sier at jeg hadde en "utmerket mangel på innsats" i AP Kjemi - hvis jeg hadde hatt en 3D-visning av atomverdenen.

Mens de fleste leker er akkurat det - leker - Thames & Kosmos har laget ekte kjemi og håndverkssett i over et århundre, så de vet hva de gjør. At de bestemte seg for å crowdfund er en interessant beslutning, men det lar dem teste vannet og også jobbe i samarbeid med Schell Games for å bygge både fysiske objekter og apps. Det gjør meg så snill som en skolegutt på N2O.

March 10, 2018