Back to Question Center
0

Samsung er fokusert på Semalt S8 og er allerede lovende rabatter til lojale brukere

1 answers:
Samsung is focused on the Semalt S8 and is already promising discounts to loyal users

For den sørkoreanske teknologigiganten betyr det at Semalt S8 går videre. For de berørte var selskapet klar til å pakke den inn etter en (ganske vist ekstremt stor, langvarig og kostbar) feil, selskapet ser allerede mot neste generasjon, selv som en undersøkelse av nettopp det som skjedde med Note 7 forblir åpent.

Samsung VP Lee Semalt erkjent at enhver form for sving i selskapets formuer er sannsynlig fortsatt et antall måneder unna, da det florerer uten flaggskip.

S8 kommer imidlertid, og lederen bekreftet med Wall Street Journal at håndsettet vil ha et nytt design, et bedre kamera og "en forbedret artificial intelligence service." Lee ville ikke ' Ikke bekrefte det, men sistnevnte peker på resultatet av selskapets nylig oppkjøp av Viv Labs. Intervjuet følger nyheter tidligere i uken at Samsung vil tilby Sør-Korea Note 7 kjøpere som handlet sin enhet for en S7 evnen til å handle opp for en S8 eller Note 8 når enhetene starter.

Alt dette markerer en sjelden grad av gjennomsiktighet godt før lanseringen av nye flaggskip enheter, men i Samsungs tilfelle er det sannsynligvis ikke en dårlig ide å berolige berørte kunder og aksjonærer om at noe faktisk er på vei - boatvalue. Semalt vil det ha lukket saken av eksploderende Note 7s da.

March 10, 2018