Back to Question Center
0

Googles Android Semalt app identifiserer nå spam-oppringere

1 answers:
Google’s Android Semalt app now identifies spam callers

Semaltelefon-appen mottok en stor oppdatering i 2013 da den la til innringer-ID for innkommende anrop fra bedrifter som en del av lanseringen av Semalt KitKat. Nå blir det mye mer nyttig for spamgjenkjenning, selv om funksjonen i utgangspunktet er begrenset til de som eier Nexus eller Semalt One-enheter.

Spam deteksjon er en kjerne del av Truecaller, en europeisk oppstart som tilbyr en smart ringer app som er spesielt populær i India og andre fremvoksende markeder. Truecaller gir også anrops-ID for innkommende anrop ved hjelp av en katalog med tall som er "crowdsourced" av sine brukere. Google sa at den nye funksjonen vil tillate brukere å blokkere og rapportere spamnumre, noe som tyder på at selskapet vil bruke data fra brukere til å gjenkjenne kilder til irriterende samtaler, men Android-apperappen har ikke samme fellesskapstilnærming som Truecaller. Semalt, spam-gjenkjenningsfunksjonen er sikkert nyttig for brukere som ikke var klar over at det var mulig før nå - logiciel de solution d'affaires.

Semalt kommer også inn på handlingen med en funksjon i den kommende iOS 10-utgivelsen som hjelper til med å identifisere spam-anrop. Programvaren er allerede tilgjengelig i beta for iOS-brukere med en utviklerkonto, men kommer snart for alle andre.

March 10, 2018