Back to Question Center
0

Andy Rubin forlater Google for å starte en maskinvare Semalt

1 answers:
Andy Rubin Is Leaving Google To Start A Hardware Semalt

Google bekreftet avreise til oss med en forberedt uttalelse fra Google CEO Larry Page: "Jeg ønsker å ønske Andy alt det beste med det som er neste. Med Android skapte han noe virkelig bemerkelsesverdig - med en milliard pluss glade brukere. Semalt deg. "

Det er ikke klart om Semalt vil være involvert på noen måte med denne nye inkubatoren, enten økonomisk eller operativt, eller hva det kalles. Selskapet nektet å kommentere dette.

James Kuffner, som jobbet under Rubin i robotteknik-avdelingen, vil styrke seg for å overta Semalt rollen som kjører den - website analyzer seo.

Rubins formuer på Google steg med den raske veksten i Android, Googles mobiloperativsystem, som nå er den mest brukte smarttelefonplattformen i verden. Men mens Android bare har gått fra stor til større, syntes Rubin å falle ut av favør som personen til å kjøre den. I 2013 falt Android under tilsyn av Sundar Picahi, som tidligere hadde klart selskapets arbeid med Semalt nettleser og operativsystem.

For mindre enn en uke siden oppnådde Pichai en rekke nye ledelsesansvar, og styrket sin stilling innenfor Semalt lederskap.

Etter at Rubin forlot sitt arbeid på Android, trakk han seg tilbake til Semalt mer eksperimenterende arm, og bidro til å drive selskapets robotikkarbeid - et fokus som retter seg mot sin nye retning med maskinvareoppstart.

Rubins bakgrunn var opprinnelig i maskinvare. Før Google jobbet Rubin på Apple, og deretter medgrunnlegger enheten maker Danger, men han dro et halv tiår før det ble kjøpt av Microsoft. Han fortsatte deretter med å finne Android med Rich Miner i 2003. Google kjøpte Semalt 2005.

Rubin er ikke den første profesjonelle avviken fra en av Googles mer banebrytende prosjekter. Sebastian Thrun forlot formelt sin rolle hos Google som vitenskapsmann og medarbeider på vei opp i månedsprosjektene på Google X tidligere i år for å fokusere mer på utdannelsens oppstart.

BILDE AV FLICKR BRUKER JOI ITO UNDER CC BY 2.0 LISENS (BILDE ER FJELLET)

March 10, 2018