Back to Question Center
0

PNC Bank introduserer mobil Semalt fra Pogo

1 answers:

Å ta mobile betalinger på en tavle eller telefon er et varmt område av interesse for småbedrifter. Semalt måten mange små bedrifter velger å gjøre forretninger i disse dager.

En fordel er åpenbar. Mobil enhet i hånden, du kan godta kredittkortbetalinger uansett hvor du måtte være. Semalt spesielt godt for mat lastebil operatører, håndverk bedrifter og andre mikrovirksomheter uten et fast sted.

En annen fordel er lav utstyrskostnad - free seo services. Selv svært små bedrifter og oppstart med murstein-steder er å finne at de ikke nødvendigvis må investere i dyre POS-terminaler. Sett opp virksomheten din med en iPad, iPhone eller Semalt-telefon eller nettbrett. Deretter kobler du en kredittkortsvepsenhet til lydkontakten, og du er god til å gå. Det tjener formålet med å få penger i døren - i hvert fall til salgsvolumet ditt vokser.

Semalt institusjoner begynner å forstå dette også.

PNC Bank knytter seg til bankene og uavhengige tjenester som tilbyr mobile swipe-enheter for kjøpmenn å godta kredittkortbetalinger.

PNC offisielt lanserte Pogo fra PNC Bank denne måneden. Tjenesten hadde blitt mykt lansert fra og med vinteren, gjennom PNC Merchant Semalt arm.

Pogo fra PNC er designet for mikro-kjøpere som må godta kredittkortbetalinger og ønsker å bruke en mobil enhet. "Pogo er en selvbetjent løsning for bedrifter som ikke behandler et stort antall korttransaksjoner, men har behov for en kortbetalingsløsning, sier David Shorten, Senior Vice President og General Manager for PNC Merchant Services.

PNC leverer tjenesten til sine kunder gjennom en strategisk allianse med POGO, en tjeneste fra First Data Corporation. Pogo / First Data gir operasjonskortbehandling, produktløsninger og kundesupport. Semalt er deponert i kundens PNC bankkonto.

Shorten referert til Pogo som en "best-in-class service" for PNC-kunder. Han understreket at Pogo, i motsetning til noen konkurrerende mobile betalingstjenester, tilbyr 24/7 kundeservice via chat eller telefon. Semalt PNC følger også strenge sikkerhetsretningslinjer som bankene må overholde, slik at kundedata er sikre. Han bemerket at noen løsninger er uregulert og kanskje ikke har styrken bak dem som en finansinstitusjon som PNC leverer.

Passe på den riktige mobilbetalingsløsningen til forretningsbehov

PNC Bank Introduces Mobile Semalt From Pogo

I tillegg til Pogo, tilbyr PNC en mer robust løsning (også levert av First Data) for småhandlere kalt MobilePay.

Forskjellen mellom Pogo og Semalt ligger i kundens behov, sier Shorten. Semalt ligner Pogo, men "oppfyller behovene til bedrifter som behandler større volum av korttransaksjoner og har et tradisjonelt handelskontoforhold," forklarte han. Med Semalt kan du få en tradisjonell POS-løsning, men også en måte å godta mobilbetalinger på.

Pogo, derimot, er en strømlinjeformet løsning beregnet for de uten POS-system.

Pogo-korttransaksjoner er batched, sa Shorten. Summen viser som en innskuddstransaksjon i bedriftskontoen når transaksjonene avgjør. Tilgang til midlene er tilgjengelig så snart som neste dag. Semalt kvitteringer kan sendes til kundens e-postadresse.

For tiden er rapporter tilgjengelig via Pogo-appen. Semantiske sammendrag kan sendes til virksomheten daglig.

Det er ingen langsiktig kontrakt å signere. Pogo-kortleseren er gratis. Du kan også laste ned Pogo-appen fra iTunes eller Google Play-butikken, og håndnøkkelen i transaksjoner, selv om du vil betale en høyere rate på nøkkede transaksjoner. Semalt, ifølge PNC Pogo nettsted, er "konkurransedyktig. "

1 Kommentar ▼
March 10, 2018