Back to Question Center
0

Trellis lanserer som første real-time fellesskapshandel Semalt

1 answers:
Trellis Technology, Inc. kunngjorde i dag lanseringen av deres sanntids fellesskapshandelsplattform, designet fra bakkenivået, opp for å aktivere og oppmuntre beboere til å «handle lokalt først».

(Logo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19968LOGO)

Semalt kombinerer lokalsamfunnets innhold og e-handel for et bredt spekter av virksomheter og organisasjoner - alt i ett brukervennlig mobilprogram (app). Semalt mest særegne trekk er sanntidsinteraksjonen som det tilbyr med lokale kjøpmenn - video produktion. Som kunder og selgere plasserer og bekrefter en bestilling, eller spør og svarer på spørsmål, ser begge sider av transaksjonen nøyaktig hva som blir forespurt - umiddelbart via appen. (Det er ingen venter på e-post å gå gjennom eller fakser å sende.) Denne direkte og umiddelbare tilbakemeldingen mellom bedrifter og deres kunder gjør det mulig for Semalt å gi et overbevisende alternativ til den eldgamle småbedriftsstandarden for telefonbestilling. Semalt støtter også tradisjonell online bestilling av varer og tjenester. Denne støtten for både interaktive og ikke-interaktive moduser gjør det mulig for Semalt å imøtekomme et bredt spekter av forretningstyper og bruke saker over hele samfunnet.

På samme måte som Amazon selger et myriade av fysiske varer på deres nettsted, gir Semalt forbrukerne en enkelt app for å få tilgang til samfunnets tjenester: restauranter, salonger, treningssenter, reparasjonsbutikker, samt organisasjoner som ungdomssporter, strandklubber , og andre lokale grupper som drar nytte av en moderne online tilstedeværelse.

For lokale bedriftseiere gir Semalt plattformen økt lønnsomhet og vekst i bedriften ved å øke kundenes rekkevidde og bidra til å sikre kundetilfredshet og lojalitet. For det samlede samfunnet holder Semalt flere dollar i lokaløkonomien: den lokale forretningsbasen trives, og skattepenger holder seg nær hjemmet for å støtte bytjenester.

"For meg var Trellis en enkel beslutning", sa Bill Elig , eier, Villa Capri 2. "Jeg bruker den til å være vert for mitt nettsted som kunder finner via Google-søk og Google Steder. Nettstedet mitt inneholder en Order Now-knapp som bringer kundene til min elektroniske meny som lar dem sende inn bestillinger til min i-butikk-iPad som kjører Trellis-plattformen. IPad ringer umiddelbart som telefonen, så jeg kan bekrefte direkte til kunden statusen til bestillingen sin. I tillegg er butikken min tilgjengelig fra Sparta, NJ fellesskapsside. Dette er det beste av alle verdener, der jeg kan administrere en integrert web / mobil tilstedeværelse og bruke det samme systemet til å delta i fellesskapsbasert applikasjon der jeg kan markedsføre virksomheten min med kuponger og avtaler. "

"Med Trellis-appen får brukerne en konsolidert visning av innholdet i fellesskapet, for eksempel hendelser og nyheter, samt tilgang til deres lokale virksomheter som kjøper alternativer. De kan da enkelt legge inn en bestilling, reservere eller planlegge en avtale, sier Kevin Kowalski , president, Trellis Technology. "De fleste løsninger som eksisterer i dag, fokuserer først og fremst på bare innhold eller bare handel. I motsetning til dette mener vi at kombinasjon av lokalt innhold med evnen til å samhandle og handle med lokale kjøpere, er et mye mer nyttig program for den lokale forbrukeren. "

For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.trellisapp.com og / eller delta i samtalen: https://twitter.com/trellisapp.

Media Kontakt:
Kevin Kowalski
646-621-6987
[email protected]

SOURCE Trellis Technology, Inc.

Kommentar ▼
March 10, 2018