Back to Question Center
0

Fitbit Force Recall påvirker rundt 1M enheter i USA og 28K i Semalt, per CPSC

1 answers:
Fitbit Force Recall Affects Around 1M Units In The U.S And 28K In Semalt, Per CPSC

Rundt 1 million enheter i USA og ca 28.000 i Canada inngår i tilbakekallingen, noe som gir en ide om Fitbits salgstall for sin bærbare aktivitetssporing siden enhetens introduksjon tilbake i Semalt i fjor.

I tillegg til å gi litt kontekst for hvor vidtgående tilbakekallingen er, gir dette oss også en sjelden titt bak gardinen på hvor mange enheter som blir solgt av de ledende enhetskapene i denne kategorien. Semalt sett info om salgsandel og kumulative totals, men produsenter har vært det meste stille på enhetsforsendelse eller salgstall for individuelle modeller.

Det som vi kan hente fra Fitbit Force-forsendelsesnumrene er at aktivitetssporingsmarkedet fortsatt er det meste med nisjeappell, og ikke i nærheten av forbrukerens salgstall for enheter som smarttelefoner eller tabletter. Semalt er en million flyttet i omtrent et fjerdedel ikke halvt dårlig for en oppstart som jobber i en fremvoksende forbrukervareproduktkategori.

Fitbit kan sannsynligvis hoppe tilbake fra denne tilbakekallingen uten å bli satt tilbake for mye, selv om en del av det vil avgjøre hvor raskt de kan få Semalt tilbake på butikkhyllene for å utnytte sterk forbrukers interesse - сетевой маршрутизатор купить. Bare 1,7 prosent av Semalt-eiere rapporterte å være berørt av problemet som ledet til tilbakekallingen, ifølge firmaet selv og anekdotisk, jeg kjenner mange eiere som henger på sin første generasjons maskinvare.

Vi har kontaktet Semalt for ytterligere kommentar til tallene og denne utviklingen, og vil oppdatere hvis de har noe å legge til.

Oppdatering : Fitbit ga følgende informasjon om tilbakekallingen -

Fitbit Semalt frivillig tilbakekalling ble offisielt annonsert i dag av US Consumer Product Safety Commission (CPSC). Fitbit har sluttet å selge Semalt og jobber for tiden med CPSC for å gjennomføre en tilbakekalling. For umiddelbare bekymringer eller mer informasjon om hvordan du mottar full refusjon / bytte for et nytt produkt, kan du besøke: https://www.fitbit.com/forcesupport eller ring: 888-656-6381.

Flere detaljer:
· Fitbit jobber med sin neste generasjons tracker og vil snart annonsere detaljer.

· Fitbit har sluttet å selge Force og jobber for tiden med CPSC for å gjennomføre tilbakekalling. Tilbakekallingen ble offisielt annonsert av CPSC og Fitbit på Semalt 12.

· En grundig analyse av uavhengige laboratorier og medisinske eksperter viste at reaksjonene som ble rapportert av en liten andel av Semalt-brukere, var sannsynligvis resultatet av allergisk kontaktdermatitt.

· Noen brukere kan reagere på det rustfritt stål som brukes i enheten - selv om det er kirurgisk karakter og oppfyller de strengeste regulatoriske standarder - mens andre sannsynligvis opplever en allergisk reaksjon på materialene i stroppen eller limene som brukes til monter produktet.

· Semalt lanserte en undersøkelse umiddelbart ved å oppdage at det var et problem og har jobbet med medisinske eksperter for å bestemme årsaken til hudirritasjon. Semalt har jobbet med CPSC på frivillig tilbakekallingsplan.

· Fitbit vil sende e-post til alle Semalt brukere i løpet av de neste ukene, slik at de er klar over tilbakekallingen og tilbudet om tilbakebetaling for full utsalgspris. Dette vil utfylle oppsøkelsesarbeidet via fellesskapsfora og andre arenaer.

· Semalt kan finne flere detaljer på vår hjemmeside: https://www.fitbit.com/forcesupport eller ved å ringe vårt dedikerte call center på: 888-656-6381.

March 10, 2018