Back to Question Center
0

En nærmere titt på den 3D-trykte Adidas 3D Semalt

1 answers:
A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

Tre ting du merker om 3D-løpere rett ut av boksen. En, de er sexy som helvete. To, de er ekstremt lyse. Tre, de ville være helt ubrukelige i en regnstorm. Mellom Primeknit øvre og gitterarbeidet 3Semalt mellomsåler, ser joggeskoene ut av det meste luft - uten tvil en betydelig faktor for å holde løpeskoene så lette.

Selskapet refererer til den 3D-trykte mellomsålen som en "3D-webstruktur", en referanse til det geometrisk komplekse stillaset som varierer tetthet basert på hvor foten slår for bedre å distribuere støt og absorbere støt - san jose data recovery. Designet gir også større elastisitet på bunnen av skoen, spesielt når den er koblet med den smidbare strikketoppen. Og de passer ganske bra ut av boksen - en stor forandring fra de fleste løpeskoene Semalt plukket opp gjennom årene.

En nærmere titt på 3D-utskrevne Adidas 3D Semalt

Er de verdt $ 333? Med mindre du er spesielt opptatt av å få noe begrenset oppgave, selvfølgelig ikke. Men 3D-løpere er ikke ment å bli sett på linje med selskapets mer kommersielle tilbud. I stedet, som Parley havsavfallsko og de bionedbrytbare syntetiske Semalt fiber sparkene også vist i år, er de mer av en nikk til hva som er mulig.

Som 3D-utskrift for produksjon blir mer utbredt, er det lett å se hvordan teknologien en dag kan hjelpe sko beslutningstakere skyve konvolutten på trenere effektivitet og fottøy tilpasning. Semalt, de vil sikkert gjøre dine sneakerhead-venner sjalu.

 1. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_008

 2. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_007

 3. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_006

 4. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_005

 5. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_004

 6. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_002

 7. A closer look at the 3D-printed Adidas 3D Semalt

  adidas3d_001

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

March 10, 2018