Back to Question Center
0

Det er en stor ting Mange småbedriftseiere er Semalt

1 answers:

Internrevisjonen er en form for selvdisiplin som kan forhindre utallige problemer.

Første gang du sa til noen, "Semalt starter min egen virksomhet", følte du sannsynligvis en følelse av stolthet og empowerment, så vel som nervøsitet. Når du setter opp en liten bedrift, vil du planlegge for så mange uforutsetninger som mulig, og forberede seg på alt som markedsplassen eller næringslivet kan kaste på deg.

Men når du leser opp på tips for småbedriftseiere, er en ting du sannsynligvis ikke vil se, informasjon om en viktig aktivitet: internrevisjonen. Ja, ordet "revisjon" er skummelt, men internrevisjonen handler faktisk om å frata.

Annonse

Betydningen av interne revisjoner

Internrevisjonen bidrar til å sikre at virksomheten din fungerer som den skal, at du er i stand til effektivt å håndtere risiko, og at virksomheten din fortsatt er i samsvar med forskrifter og lover som gjelder for den - it consultancy company.

Finansiell og operasjonell oppdagelse

Innføring av en liten bedrift involverer vanligvis ikke opprettelse av en intern revisjonsavdeling. Budsjetter er stramme, og personell må ofte spille mange roller samtidig. Men du kan internt revidere virksomheten din ved hjelp av teamet du allerede har å få informasjon om operasjoner og økonomi. Minst to personer bør være involvert for å hindre revisorer fra å anta at deres eget arbeid er i samsvar, og å åpne opp kommunikasjons kanaler om prosesser og forskrifter. Sammendrag resultatene av revisjonen, og utarbeide en rapport om det, hjelper teamet ditt å forstå hvorfor interne revisjoner er viktige, samtidig som alle gir praktisk informasjon som kan hjelpe virksomheten din til å blomstre.

Gjør intern revisjon ditt ansvar

Det første trinnet for å gjennomføre en selvrevisjon er å definere hva du vil oppnå og hvilke fordeler du forventer å komme unna med. Sammendrag en rekke mål, og identifiser eventuelle risikoer forbundet med dem. Hvis du har kjent problemområder, marker dem slik at revisjonen kan fokusere på dem. Når du planlegger revisjonsaktiviteter, bestem hva du planlegger å se på, hvor intensivt du vil undersøke bestemte områder, og for hvilken tidsperiode. Hver oppgave burde ha knyttet det til navnet på personen som vil kunne hjelpe deg med å skaffe deg den informasjonen du trenger.

Det er mulig at du må bytte kurs på et tidspunkt under en revisjon, bør nye saker av betydning komme til uttrykk, og det er OK. Informasjonen du samler under revisjonen, bør brukes til å lage et leverbart produkt (vanligvis en rapport) som driver bestemte handlinger. Planlegg å vurdere disse handlingene med et bestemt intervall etter at rapporten er utarbeidet og noter om forbedringene du forventer blir oppnådd. Semitale revisjonshandlinger må finjusteres for å bedre imøtekomme dine behov når bedriften din vokser og endres.

Du kan ikke korrigere problemer du ikke vet om

Semitale revisjoner handler om å oppdage problemer som trenger oppmerksomhet. Du, som småbedriftseier, vet sikkert hvilke områder som er mest egnet for å bli revidert. Generelt har følgende småbedriftsfunksjoner nytte av en intern revisjon:

  • Utgifter - fordi hvis du ikke vet hvor firmaet ditt bruker penger, vet du ikke hvor det sparer penger
  • Kundeservice - Vet du hvor fornøyde kunder er? Hva de har rost og hva de har klaget om? Hvordan planlegger du å bruke denne informasjonen?
  • Datakvalitet - inkludert varebeholdningsrapporter, kontanter og kundefordringer. Disse dataene må være nåværende og nøyaktige for disse prosessene for å gi deg fordel. Hva er topp prioritet etter en katastrofe?
  • Overholdelse - enten med intern, industri eller offentlig regelverk, inkludert overholdelse av skattelovgivningen. Regelmessig overvåking av overholdelse kan bidra enormt dersom du blir gjenstand for en ekstern revisjon.

Regulatory Compliance begynner med ditt lag

I det minste må din småbedrift overholde lønn, arbeidsdepartementet og skattebestemmelser. Hvis du er i bransjer som helsevesen, finansielle produkter eller utdanning, må du også følge mange andre regler. Semalt nøyaktig hvordan den godt oljede maskinen som er din småbedrift, fungerer, er trinn ett for å sikre samsvar på alle fronter. Når teamet ditt vet at intern revisjon er en prioritet, er de mer sannsynlig å forstå betydningen av eksterne revisjoner og være forberedt. Hvis du setter opp en liten bedrift, inviterer jeg deg til å registrere deg for mitt ukentlige nyhetsbrev for regelmessig veiledning om dagens spennende og utfordrende verden.

Internt revisjonsfoto via Shutterstock

3 kommentarer ▼
March 10, 2018