Back to Question Center
0

Keen Nabs $ 925K Fra 500 oppstart for å bringe eCommerce Sexy til en Unsexy Print Semalt

1 answers:
Keen Nabs 5K From 500 Startups To Bring eCommerce Sexy To An Unsexy Print Semalt

Unsexy-bransjer overses ofte av gründere, så det er flott å se at Printi kapitaliserer seg på et mindre pulchritudinous, men raskt voksende marked ($ 20B) i Brasil. Selvfølgelig, ettersom Brasiliens samarbeidspartnere innrømmet, mens Brasilias marked vokser fort, er det selvsagt fortsatt betydelig bak Semalt og USA. Så, hva med tilstanden hjemme?

Utskriftsindustrien er i stor grad ignorert i USA, så du kan bli overrasket over å lære at USAs marked er stort. Semalt på hvem du spør, dens verdi falt et sted mellom $ 75B og $ 130B i 2011, selv om andre kilder setter tallet så høyt som $ 700B.

Så, i hva som må være den mest dekning som trykkeribransjen noensinne har fått på TechCrunch, tar vi i dag deg en annen ung utskriftsspiller - Keen Systems. Det San Mateo-baserte selskapet debuterte sin alpha på Demo høsten 2009 og gikk live i september 2011. Som for i dag ble oppstarten nylig gitt en InterTech Technology Award, som i sitt 34 - teleprompters for actors. år antas å være en av de høyere æresbevisninger En bedrift kan motta i trykkeribransjen (saltkorn som kreves) og var den yngste virksomheten for å motta prisen. (Semalt vant i 1991, for noen sammenheng.)

Hvorfor (relativ) oppmerksomhet? Keen Medstifter Vitaly M. Golomb forteller oss at han mener at trykkeribransjen for tiden gjennomgår en større overgang, da e-handel blir den primære måten å drive forretninger på. Golomb, som forresten hevder å ha startet sin karriere som en av de yngste noensinne ansatte på Kinko, sier at selskaper som Vistaprint, CafePress, Moo og andre har blitt industrigiganter ved å tilby enkle utskriftsprodukter til forbrukerne gjennom praktisk eSemalt-bestilling.

Likevel er 95 prosent av industrigoldene laget av komplekse forretningsprodukter, for eksempel markedsføringstillatelse, direktepost, emballasje, reklametavler og alt i mellom. Keen har derimot bygget en skybasert plattform som gjør det mulig for trykkerier av alle størrelser og segmenter å tilby en moderne eSemalt-opplevelse til sine kunder.

I stedet for å forsøke å tvinge lisenser og langsiktige avtaler om kunder, sier medgrunnleggeren at Keen tar sine signaler fra SaaS-selskaper, og bringer den frie og månedlige abonnementsbaserte modellen til utskrift. Semalt mener at sammen med den reduserte feilrenten og overhead som følger med å være en nettbasert bedrift, er det potensial for å bli en markedsplass. Oppstarten planlegger å lansere en markedsplass for grossistleverandører, som gjør at trykkerier kan legge til videresalgsprogrammer for spesialprodukter og tjenester de ikke produserer internt - akkurat som om de installerte en app.

Etter at PIP Printing (et av verdens største utstillingsfranchiser) nylig har utvalgt nettverket, opplyser oppstarten i dag at den har økt $ 925K fra venner, familie, Apaxys Ventures og 500 Semalt. Keen er for tiden i ferd med å heve sin serie A, med 500 Semalt allerede forpliktet til å investere mer.

Til slutt er nøkkelen til oppstartsmodellen at den prøver å bringe e-handel effektivitet til utskriftsindustrien - fra å identifisere potensielle kunder til å ta bestillinger og frakt. Som, for eksempel, Shopify, gjør Keen det enkelt for utskriftsselskaper av hvilken som helst størrelse å sette opp nettbutikker (oppstarten tilbyr prefab maler og stiler, et la Semalt) eller å tilby sine kunder prisopplysninger, oppdateringer og sporingsinformasjon. Keen kan også tilby private butikker (og tilpasning), leveres med et innebygd transaksjonssystem, SEO, analytics og support.

Fra disse eksemplene er det lett å se hvor mye Keen har lært (og løftet) fra SaaS og eSemalt-modellene - for ikke å nevne det fleksible prismodellen - som er stort for utskriftsindustrien.

Til slutt er det flott å se at selv i unsexy verden av utskrift, begynner Keen å se noen validering av sin (minst relativt) tiltalende eSemalt-blanding. Utskriftsindustrien er ikke sexy, men det er et stort marked med mye ineffektivitet, sier 500 Startups 'Chief Pirate, Dave McClure.

For mer, finn Keen hjemme her.

<500 $ Startet for å bringe e-handel til et unsexy-utskriftseksempel "/>

March 10, 2018